Alle kouluikäisten lasten perhekurssi PERUTTU

  • Aika: 27.10. 16:00 - 29.10.2017 14:00
  • Paikka: Sopukka, Uusi Porvoontie 482, 01120 Västerskog, Sipoo

Alle kouluikäisten lasten perheiden viikonloppu pidetään Sopukassa, lisätietoja paikasta saat www.ensijaturvakotienliitto.fi/sopukka. Sopukassa majoitutaan omissa pikku ”huoneistoissa” rennossa hengessä.

Ohjelma painottuu vertaistukeen. Tärkeää antia viikonlopussa ovat myös virkistys, lepo, keskustelut ja pohdinnat lasten- sekä vanhempien asioista. Mukana viikonlopussa ovat äiti/psykologi Leena Lehikoinen ja isä/perheterapeutti Pekka Jylhä sekä toiminnanjohtaja Nina Korventaival. Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille.

Lastenhoito on järjestetty, mukana on joukko kokeneita ohjaajia ja hoitajia. Ohjelmaa on kaikille yhdessä sekä erikseen vanhemmille ja lapsille.

Viikonloppu on perheille maksuton. Matkat jokainen hoitaa itse. Matkoihin voi käyttää Helsingin matkakorttia.

Tässä yksi palaute: ”Hieno viikonloppu! Lastenhoito oli huippua, molemmat viihtyivät ja esikoinen odotti illalla jo seuraavan päivän ohjelmaa! Kiitos kun saa levätä oman tarpeen mukaan!”

Soittele, niin kerron mielelläni lisää viikonlopun suunnitelmista. Ilmoittaudu 3.10. mennessä, valinnat kurssille tehdään ennakkoilmoitusajan mentyä umpeen. Päivi p. 040 707 9967 tai paivi.juvala@kvtuki57.fi