Lauantaiparkki - velhot vs. keijut PERUTTU

  • Aika: 9.9.2017 10:00 - 15:00
  • Paikka: Ystävätupa, Läntinen Brahenkatu 2, 4.krs, 00510 Helsinki

Lauantaiparkki on lasten oma päivä. Eri teemoilla suunnitellut päivät on tarkoitettu erityislapsille ja heidän sisaruksilleen. Hoitajia varataan tarpeen mukaan. Lauantaiparkkien tarkoitus on tuoda lapsille ja sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa eri teemoilla. Toiminnassa otetaan huomioon mukaan ilmoittautuneiden lasten vahvuudet.

 Lapset ovat lauantaiparkissa pääsääntöisesti ilman vanhempia, mutta toki vanhempi voi tulla yhdessä lapsen kanssa tutustumaan uusiin kavereihin ja toimintaan. Lapsen voi myös ilmoittaa vain osaksi aikaa lauantaiparkkiin, mikäli viisi tuntia tuntuu liian pitkältä ajalta. Lapsi voi myös tulla oman avustajan tai tukihenkilön kanssa lauantaiparkkiin.

Lauantaiparkin osallistumismaksu on 20 €/lapsi. Osallistumismaksu pitää sisällään lounaan, materiaalit sekä osaavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen. Mukaan mahtuu rajallinen määrä lapsia, olemme kaikkiin yhteydessä ilmoittautumisajan mentyä umpeen. 

Kesäkuun lauantaiparkkipäivässä päätettiin seuraavan lauantaiparkin teema, eli velhot vs. keijut, täältä tullaan! Luvassa ainakin erilaisten asiaankuuluvien tarvikkeiden valmistusta, teemapukeutumista ja leikkiä. Osallistuminen yhteisiin toimiin on aina vapaaehtoista, ja aikaa on myös rentoon oleiluun. Mukaan voi ottaa rekvisiittaa ja ideoita ohjelmasisältöön voi vielä kertoa ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin kävijät – tehdään tästä yhdessä hauska päivä!

Ilmoittautumiset 31.8. mennessä Katjalle (katja.riikonen(at)kvtuki57.fi) tai p. 040 522 2138.  Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä lapsen mahdollisista ruokarajoitteista sekä muusta tärkeästä, joka meidän on hyvä tietää ja joka vaikuttaa päivän sujumiseen. Toiminnan sisällöt suunnitellaan niin, että niiden toteuttamisessa on useampia eri tapoja ja kaikessa toiminnassa otetaan huomioon mukaan ilmoittautuneiden lasten vahvuudet.

Huom! Myös sisarukset ovat lämpimästi tervetulleita lauantaiparkkipäivään!