Vapaaehtoisten koulutus

  • Aika: 18.11.2017 10:00 - 13:30
  • Paikka: Ystävätupa, Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs

Meillä voivat kaikki toimia vapaaehtoisina. Osaan vapaaehtoistehtävistä voi tulla vapaaehtoiseksi vaikka heti, mutta joihinkin vapaaehtoistehtäviin tarvitaan koulutus. Oma vapaaehtoisen koulutuspolkusi riippuu siitä, mikä tehtävä sinua kiinnostaa. Tervetuloa tutustumaan eri tapoihin tehdä hyviä tekoja!

Keharikaveri on kaverina yhdelle kehitysvammaiselle ihmiselle, Vekkarin taustatukihenkilö tukee vertaisryhmän vetäjää tai mahdollistaa kehitysvammaisten ihmisten vapaaehtoistoiminnan erilaisissa tapahtumissa, Ystävätuvan vapaaehtoinen toimii juttelu- ja peliseurana, perhetoiminnassa pääsee touhuamaan lasten kanssa, kerhokamu auttelee kerhoissa ja Vekkarin vapaaehtoiset toimivat tapahtumissa. Mahdollisuuksia on vielä lisää esim. ryhmäkodissa ja päivätoiminnassa. Mikä olisi sinun juttusi? Tutustu lisää www.kvtuki57.fi/vapari.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake. Mikäli sinulla on koulutuksiin tai vapaaehtoistoimintaan liittyviä kysymyksiä, niin niihin vastaa mielellään toiminnan koordinaattori Severiina Winqvist, severiina.winqvist@kvtuki57.fi tai 040 160 9017.

Ilmoittaudu tapahtumaan