Lauantaiparkki - joulun taikaa TÄYNNÄ

  • Aika: 16.12.2017 10:00 - 15:00
  • Paikka: Ystävätupa, Läntinen Brahenkatu 2, 4.krs, 00510 Helsinki

Ho-ho-ho!

Lauantaiparkissa on jo perinteeksi muodostunut jouluteema. Vanhempien hoitaessa esimerkiksi tonttukiireitä meillä on ohjelmassa jouluisen piparitalon leipomista ja joulukoristeiden ja korttien askartelua. Rustaamme myös halukkaiden kanssa kirjeen (kuvin tai kirjoittaen) joulupukille joululaulujen soidessa taustalla. Luvassa siis kaikkea, mitä ajankohtaan kuuluukin!

Sisarukset ovat myös lämpimästi tervetulleita lauantaiparkkipäivään!

Nautimme tonttupuuhien välissä riisipuuroa ja päivään kuuluu myös välipala. Osallistuminen yhteisiin toimiin on aina vapaaehtoista, ja aikaa on myös rentoon oleiluun. Käytämme lauantaiparkissa kuvia ja viittomia kommunikoinnin ja toiminnanohjauksen tukena. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin kävijät - tehdään tästä yhdessä hauska päivä!

Ilmoittautumiset 3.12. mennessä Katjalle (katja.riikonen@kvtuki57.fi tai p. 040 522 2138), voit myös jättää viestin vastaajaan. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä lapsen mahdollisista ruokarajoitteista sekä muusta tärkeästä, mitä meidän on hyvä tietää ja mikä vaikuttaa päivän sujumiseen.

Lauantaiparkin osallistumismaksu 20€ sisältää lounaan, välipalan, materiaalit sekä osavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen. Osallistumismaksu maksetaan lasta tuotaessa.

Lauantaiparkki on lasten oma päivä. Eri teemoilla suunnitellut päivät on tarkoitettu erityislapsille ja heidän sisaruksilleen. Hoitajia varataan tarpeen mukaan. Lauantaiparkkien tarkoitus on tuoda lapsille ja sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa eri teemoilla. Toiminnassa otetaan huomioon mukaan ilmoittautuneiden lasten vahvuudet.

Lapset ovat lauantaiparkissa ilman vanhempia, mutta toki voi tulla yhdessä vanhemman kanssa tutustumaan toimintaan ja uusiin kavereihin. Lapsen voi myös ilmoittaa vain osaksi aikaa lauantaiparkkiin, mikäli viisi tuntia tuntuu liian pitkältä ajalta. Lapsi voi myös tulla oman avustajan tai tukihenkilön kanssa lauantaiparkkiin.