Kaakon kammari

  • Aika: 14.5.2018 17:00 - 20:00
  • Paikka: Herttoniemen leikkipuisto, Karhutie 11, 00800 Helsinki

Tervetuloa mukaan rentoon, matalan kynnyksen perhetoimintaan. Kaakon kammari-illat ovat aina kuun toisena maanantaina Herttoniemen leikkipuistossa.

Kaakon kammarin perheiltojen tavoitteena on tarjota erityislapsille ja -nuorille sisaruksineen vertaistukea ja virkistystä ohjatun toiminnan ja vapaamuotoisen leikin tuella.

Ovet ovat avoinna kello 17-20. Lapsille on luvassa puuhaa taidepajassa Sarin opastuksella ja vapaata leikkiä, puistosta löytyy kaikenlaisia leluja nukkekodista junarataan.

Vanhemmille on vertaista seuraa ja keskustelua ajankohtaisista asioista kahvien kera. Päävastuu lapsista on vanhemmilla. Istumme iltaa rupatellen kahvin tai teen ääressä, kaikki samoissa tiloissa. Puiston keittiö tarvikkeineen on käytössä, jos lapsen ruoka-aika sattuu samaan aikaan.

Kaakon kammariin pääsee hyvin metrolla, asemalta on noin 10 minuutin kävelymatka. Omalla autolla tuleville löytyy myös hyvin parkkitilaa. Ilmoittautumiset Katjalle p. 040 522 2138 tai katja.riikonen@kvtuki57.fi. edellisen viikon torstaihin mennessä, varaamme hoitajia ilmoittautumisten mukaan. Mukaan voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista, näin toiminta pysyy mukavan vapaamuotoisena. Mukaan voi tulla mistä päin Helsinkiä tahansa, lasten kanssa tai ilman, niin kuin itselle parhaiten sopii.

TAPAAMISIIN!