Lionsien lahjoituksella viikonloppuapua erityislapsiperheille

Lionsien logo, jossa teksti "Monta tapaa tehdä hyvää"
Uutiset -

Helsingin lionsklubit Helsinki/Viapori, Helsinki/Hakaniemi ja Helsinki/Vallila järjestivät Ystävän ilta -hyväntekeväisyystapahtuman Helsingin tuomiokirkon Kryptassa 13.2.2020. Lionsit halusivat ohjata tapahtuman tuotot lyhentämättömänä Kehitysvammatuki 57 ry:n kotiparkkitoimintaan tukemaan perheiden jaksamista. Lahjoitus on ajankohtaisempi kuin kukaan pystyi ennakoimaan kevään ollessa kuormittava ja raskas monille erityislapsiperheille.

Kehitysvammatuki 57 ry kiittää Helsingin Lions Clubeja, sen aktiiveja ja tapahtumaan osallistuneita ihmisiä sydämellisesti! 

Perheiden tilanteet vaihtelevat, ja ajoittain lisäapu on tarpeen arjen sujumiseksi. Kotiparkki on tarkoitettu perheen alle 20-vuotiaalle lapselle, jolla on kehitysvamma tai muu vastaava laaja-alaisen tuen tarve, sekä hänen sisaruksilleen. Kotona asuvien vaikeavammaisten kohdalla ei ole ikärajaa. Kotiparkissa hoitaja tulee perheen kotiin hoitamaan lasta perheen toiveet huomioiden. 

Viikonloppuapu on maksutonta ja tarkoitettu pääkaupunkiseutulaisille. Apua ei voi käyttää työnteon mahdollistamiseksi. 

Hengähdyshetki itselle? Aikaa parisuhteelle? Apukäsiä perheen yhteiseen tekemiseen? Laatuaikaa kaksin erityisen tai sisaruksen kanssa? 

Vapaamuotoiset hakemukset perusteluineen 31.7. mennessä osoitteeseen sari.jenu@kvtuki57.fi. Liitä hakemukseesi yhteystietosi, tiedot perheestä ja perheen erityislapsesta ja toiveesi, miten haluaisit käyttää tunnit. Valinnat tehdään hakuajan mentyä umpeen, olemme kaikkiin yhteydessä.

Viikonloppuavun käyttötavat:

1) lauantaina 8 tuntia klo 8-24 välillä

2) sunnuntaina 8 tuntia klo 8-18 välillä  

3) on myös mahdollista pilkkoa 8 tuntia kahteen neljän tunnin jaksoon ja yhdistellä esim. lauantai- ja sunnuntaitunteja. 

Kehitysvammatuki 57 ry:n slogan: Hyvistä hetkistä hyvä elämä