Haemme leiritoiminnan koordinaattoria

Auringonkukkapelto kylpee auringonvalossa
Uutiset -

Kesä tulee ja toivottavasti myös leirit!

Haemme nyt joukkoomme leiritoiminnan koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Leiritoiminnan koordinaattori vastaa järjestölähtöisen leiritoiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, koordinoinnista ja raportoinnista. Työtä tehdään yksin ja yhdessä, leiriviikot yhdessä leiriläisten ja leiriohjaajien kanssa, suunnittelutyö itsenäisesti organisaation tuella.

Toimistomme sijaitsee Kalliossa, jossa myös toteutetaan osa päiväleireistä. Yöleirejä on eri puolilla Suomea. Edellytämme soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta ryhmämuotoisesta ohjaustyöstä, kehitysvamma-alan aiempaa kokemusta ja taitoa työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Työ vaatii hyvää suunnittelu- ja organisointikykyä, joustavuutta, itsenäistä työotetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme luovaa osaamista.

Työ on määräaikainen välillä 10.5.-15.9. Työsopimus on ehdollinen ja saattaa purkautua, mikäli leirejä ei voida toteuttaa koronaan liittyvien kansallisten ohjeiden mukaisesti. Pystymme tarjoamaan tilalle muuta työtä.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan tes:n mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa perheiden tuen päällikkö Katja Riikonen 11.2. klo 16-17, 2.3. klo 12-13 ja 8.3. klo 9-10 p. 044 741 6259.

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen 14.3.2021 mennessä. Hakemukset otsikolla "leiritoiminnan koordinaattori" osoitteeseen katja.riikonen@kvtuki57.fi.