Meijän Pojat suosittelee: Hae esiintyjäksi KeMuihin!

Uutiset -

Meijän Pojat on neljän nuoren oululaisen miehen muodostama bändi, jonka yhteinen musiikillinen taival alkoi jo lapsuudessa. Keväällä 2020 Meijän Pojat saapuivat Helsingin Messukeskukseen villitsemään lähes 600-päisen yleisön KeMuT-tapahtumassa.

Kokemus oli myös esiintyjien näkökulmasta huikea, ja Meijän Pojat rohkaiseekin kaikkia hakemaan mukaan esiintyjäksi 25.9.2021 järjestettävään KeMuT-tapahtumaan! Katso esiintyjien terveiset videolta.

KeMuissa pääosassa ovat muusikot, esiintyjät ja taiteilijat, joilla on kehitysvamma. Syksyllä suosittu tapahtuma järjestetään jo 49. kertaa! Lue lisää tapahtumasta sivulta https://www.kvtuki57.fi/yhdistys/kemut.

Hae esiintyjäksi lähettämällä näyte esiintymisestä tiedostona tai sähköpostilinkkinä 31.3. mennessä osoitteeseen marja.herala@kvtuki57.fi. Esiintyjien kohtuulliset matkakulut korvataan tarvittaessa.

Mietityttääkö korona?

Koronapandemian vuoksi tapahtuma on siirretty keväältä syksylle. Toivomme, että silloin voimme järjestää tapahtuman turvallisesti.

Jos tapahtuma voidaan järjestää, toimimme viranomaisten ohjeiden mukaan, jotta osallistuminen on turvallista. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi pienempää osallistujamäärää ja tarkkaa hygieniaohjeistusta.

Jos oma turvallisuus huolettaa, esiintyjät voivat myös peruuttaa esiintymisensä.

Jos koronatilanne estää tapahtuman järjestämisen tänä vuonna, valitut esiintyjät pääsevät halutessaan lavalle seuraavan vuoden tapahtumassa.

Hae rohkeasti esiintyjäksi!