Hae mukaan tekemään katuteatteria!

Nainen kadulla
Uutiset -

Esittävän taiteen ammattilaiset Riikka Herva, Hanna Häyhä ja Markku Ihamäki etsivät katuteatterista innostuneita osallistujia. Lue viesti ja hae mukaan:

Työryhmämme etsii kehitysvammaisia aikuisia tekemään yhdessä teatteria. Valmistamme katuteatteriesityksen, joka kiertää esiintymässä ulkotiloissa touko-kesäkuussa 2022. Ryhmään osallistujien tulee sitoutua koko vuodeksi kesäkuuhun 2022 saakka. Harjoitukset ovat Helsingissä syksyllä 2021 keskiviikkoisin aamupäivisin välillä ke 27.10. - 15.12.2021 ja keväällä ke 12.1 alkaen. Toukokuussa 2022 harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Voit hakea mukaan ryhmään ja työryhmä valitaan toiminnasta kiinnostuneista. Ryhmä on osallistujille maksuton. Toiminnan mahdollistaa Suomen Kulttuurirahaston Taidetta yhdessä -apuraha.

MITÄ TEEMME:

Tunneilla harjoitellaan mm. näyttelijäntyötä, fyysistä teatteria, liikeilmaisua ja klovneriaa. Osallistujat tekevät esityksen itse yhdessä ohjaajien kanssa. Ryhmä pääsee vaikuttamaan esityksen sisällön suunnitteluun. Esitys tulee olemaan katuteatteria eli esitykset pidetään ulkotiloissa. Esiinnymme 6-8 kertaa.

KENELLE:

Ryhmään mahtuu korkeintaan kahdeksan osallistujaa. Osallistujien tulee olla täysi-ikäisiä. Aikaisempaa kokemusta teatterin, musiikin, tanssin tai muun esittävän taiteen tekemisestä olisi hyvä olla. Toivomme, että samat osallistujat pystyvät sitoutumaan koko kauden ajaksi. Haluamme koota monimuotoisen ryhmän, joka koostuu eri-ikäisistä ja eri taustaisista osallistujista. Valitsemme osallistujat hakemusten perusteella.

MITEN HAEN MUKAAN:

Hae mukaan ja lähetä sähköpostia viimeistään ma 27.9. mennessä osoitteeseen: katuteatteri@gmail.com.

Pidämme hakemusten lähettäneille pienimuotoisen haastattelun ja valitsemme sen perusteella ryhmään sopivat henkilöt. 

Kerro sähköpostissa lyhyesti seuraavat asiat:

  1. Osallistujan nimi, ikä ja yhteystiedot
  2. Kerro, miksi haluat mukaan.
  3. Millaista kokemusta sinulla on teatterista? Entä muista taiteista tai esiintymisestä?
  4. Millaista tukea tai apua tarvitset tekemisessä? Onko sinulla avustajaa tai apuvälineitä?
  5. Pystytkö sitoutumaan koko harjoitus- ja esityskauteen kesäkuuhun 2022 saakka?

Ohjaajina toimivat esittävän taiteen ammattilaiset Riikka Herva, Hanna Häyhä ja Markku Ihamäki. Ohjaajat ovat työskennelleet paljon erityistä tukea tarvitsevien ryhmien kanssa esim. Tunneteatterin ohjaajina. Kysy tarvittaessa lisätietoja: katuteatteri@gmail.com tai puhelimitse 0403785144. Jos puhelimeen ei vastata, jätä viesti tai odota, että sinulle soitetaan takaisin.

 

Hae rohkeasti mukaan!

Hanna, Markku ja Riikka