Arkea karkuun leirille!

Uutiset -

Ilta-aurinko laskee järven takana, edessä mustia puita
Paljon kysytyille lyhytleireille voi viimein ilmoittautua Kehitysvammatuki57:n tapahtumissa! Eläkeikäisille tarkoitettu kolmipäiväinen leiri järjestetään Valotaiteen biennaalin aikaan 3.-5.11. Suomenlinnassa. Leirillä majoitutaan Suomenlinnan retkeilymajassa, tutkitaan Suomenlinnaa päivänvalossa ja valonäyttelyn aikana illemmalla, siksi leiriläisen on hyvä varata leirille hyvät kengät ja taskulamppu mukaan. Kannattaa ilmoittautua, sillä nyt on tarjolla jotakin aivan erityislaatuista!

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna 26.-28.11. pidetään leiri eri ikäisille aikuisille kehitysvamaisille Kouvolassa Orilammen Majalla. Paikka on keskellä suomalaista kansallismaisemaa ja siihen on leirillä tarkoitus tutustua tarkemmin. Lisäksi rentouttavan viikonlopun tapaan leirillä on tarkoitus saunoa kunnolla.

Joulun ja uudenvuoden välipäivien leiri Ilorannassa Hauholla alkaa maanantaina 27.12. ja jatkuu torstaihin 30.12. Jos epäilet, että joulun löhöily ja kotoilu riittää, ilmoittaudu mukaan, sillä leirillä on mahdollista olla aktiivinen iloisessa seurassa.

Ilmoittautumiset leireille tehdään tapahtumakalenterissa: https://tapahtumat.kvtuki57.fi/tapahtumat/tag/leirit/

Haluatko tietää lisää?
Soita: Maija Rimpiläinen puh. 044 740 6693 tai laita viestiä: maija.rimpilainen@kvtuki57.fi