Haemme tiimiimme perhetyöntekijää

sydämen muotoinen kivi kädessä
Uutiset -

Haluatko työskennellä lapsiperheiden parissa?
Haemme nyt joukkoomme perhetyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko hyvä kohtaamaan erilaisia ihmisiä, empaattinen, joustava tiimityöntekijä, jonka kanssa on mutkatonta tehdä töitä? Ovatko ideoiden pallottelu muun tiimin kanssa ja rakentavan palautteen antaminen sinulle luontaisia työskentelytapoja? Oletko ketterä muuttamaan suunnitelmia, ryhmänohjaustaitoinen ja kiinnostunut kurssien vetämisestä? Onko sinulla jokin erityisosaaminen? Oletko meidän uusi perhetyöntekijämme?

Perhetyöntekijänä suunnittelet ja toteutat järjestölähtöisen perheiden tuen palveluita yhdessä työtiimin kanssa. Toiminnan tavoitteena on tukea koko perhettä muuttuvissa elämäntilanteissa ja tarjota perheille tietoa, virkistys- sekä vertaistukitoimintaa ja arjen apua mm. kotiin vietävän lastenhoidon avulla. Toiminta tavoittaa eri vaiheessa olevia ja eri ikäisten lasten perheitä. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista. Toimintamme keskittyy pääkaupunkiseudulle.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä.
Arvostamme ratkaisu- ja voimavarakeskeistä työotetta ja kehitysvamma-alan osaamista. Työn aloitus ja kokoaikaisuus/osa-aikaisuus on sovittavissa. Työ on määräaikainen vuoden 2023 kesäkuun loppuun, mahdollisesti jatkuen. Palkkaus G26.

Lisätietoja tehtävästä antaa perheiden tuen päällikkö Katja Riikonen 14.7. klo 9–10 sekä 16.8. klo 16–17 p. 044 741 6259. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen 17.8.2022 mennessä. Hakemukset otsikolla ”perhetyöntekijä” osoitteeseen katja.riikonen@kvtuki57.fi. Paikka voidaan täyttää jo aiemmin sopivan henkilön löytyessä.