Kirjailijatapaaminen – Antti Tuuri Ystävätuvalla

Antti Tuuri: Mies kuin pantteri
Uutiset -

Tervetuloa kuulemaan ja tapaamaan kirjailija Antti Tuuria, joka esittelee tilaisuudessa kirjansa Mies kuin pantteri – Wahlroosin elämä. Se on kertomus vuosikymmeniä kestäneestä ystävyydestä, Jukka Wahlroosista ja Downin syndroomasta.

Jukka Wahlroos syntyi vuonna 1955, ja Antti Tuuri on ollut hänen ystävänsä jo Jukan lapsuudesta alkaen. Kun Wahlroos syntyi, lääkärit suosittelivat pojan antamista jo vauvana hoitolaitokseen. Vanhemmat päättivät kuitenkin toisin: he halusivat pitää lapsen kotonaan, hän sai kasvaa rakkauden ja huolenpidon ympäröimänä ja käydä erityiskoulua. Kirjassa Tuuri kertoo Wahlroosin hienon ja lämpimän elämäntarinan pienestä pojasta ikäihmiseksi. Samalla hän kuvaa, kuinka Downin syndroomaan on suhtauduttu eri vuosikymmeninä.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kyseisestä kirjasta ja sen aiheesta kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa - niin Ystävätuvan tutut kävijät kuin kaikki uudet tyypit! Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Kirjailijatapaaminen järjestetään Kehitysvammatuki 57 ry:n Ystävätuvalla, osoitteessa Läntinen Brahenkatu 2, 00510 Helsinki. Sisäänkäynti Scandic Kallio -hotellin viereisestä sisäänkäynnistä, hissillä 4. kerrokseen.

Klikkaa Facebook-tapahtumaan tästä.