Hae mukaan saavutettavuuden iskuryhmään

Kolme ihmistä käyttämässä tilauslaitetta.
Uutiset -

Haluatko vaikuttaa, testata ja kertoa mielipiteitä sähköisistä palveluista? Tule tekemään saavutettavuusiskuja! Hae mukaan Selkeästi meille -hankkeen saavutettavuuden iskuryhmään.

Selkeästi meille -hanke hakee iskuryhmäläisiä vaikuttamaan erilaisiin sähköisiin palveluihin. Sähköisiä palveluja ovat esimerkiksi puhelimissa olevat sovellukset ja erilaiset itsepalvelupäätteet.

Itsepalvelupäätteitä tai -automaatteja ovat esimerkiksi

  • pikaravintolan tilauslaite
  • kirjaston lainausautomaatti
  • joukkoliikenteen lippuautomaatti.

Iskuryhmissä tutkitaan sovelluksia ja automaatteja ja annetaan niistä palautetta. Toivomme sinulta halua vaikuttaa erilaisiin sähköisiin palveluihin. Lisäksi on hyvä, että osaat käyttää älypuhelinta tai tietokonetta ja käytät nettiä. Ota mukaan oma puhelin tai tabletti, jolla voit tutkia sovelluksia. Viimeisellä kerralla arvioidaan ja juhlitaan ryhmän vaikuttamistyötä. Saat todistuksen ja lahjan iskuryhmään osallistumisesta. Iskuryhmä on suunnattu ihmisille, joilla on kehitysvamma tai muu erityisen tuen tarve.

Kokoontumiset

Iskuryhmiä järjestetään Helsingissä keväällä ja syksyllä 2023. Iskuryhmä kokoontuu neljä kertaa 3 tuntia kerrallaan. Iskuryhmä järjestetään Kehitysvammatuki 57 ry:n Ystävätuvalla Helsingin Kalliossa. Osoite on Läntinen Brahenkatu 2, 4. kerros. Toinen tapaamiskerta sovitaan ensimmäisellä kerralla. Toisella kerralla menemme testaamaan itsepalveluautomaattia.

Kokoontumisajankohdat:

  • Ensimmäinen kerta maanantaina 27.2. kello 15–18
  • Toinen kerta maanantaina 6.3. kello 15–18
  • Kolmas kerta maanantaina 13.3. kello 15–18
  • Neljäs kerta maanantaina 20.3. kello 15–18

Varmista, että pääset kaikille kerroille.

Voit osallistua iskuryhmään läheisesi, avustajan tai tukihenkilön kanssa.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä (Linkki vie Webropol-palveluun)

 

Lisätietoja

Satu Timperi

Hankepäällikkö

Selkeästi meille -hanke

satu.timperi@kvtuki57.fi

044 9013 213