Toimintaparkki

Toimintaparkkitoimintana järjestetään lauantaiparkkeja perheen erityislapsille, sekä koko perheen tapahtumia. Koko perheen  Kaakon kammariin ovat tervetulleita lapset ja vanhemmat, mukaan voi tulla myös vain osa perheestä. Osaan toimintaparkeista järjestetään myös erillinen vanhempainparkki, jolloin lapset ja vanhemmat ovat eri tiloissa ja molemmilla on omaa ohjelmaa.


Kaakon kammari

Kaakon kammari -illat ovat koko perheelle avointa toimintaparkkitoimintaa. Iltojen tavoitteena on tarjota erityislapsille ja -nuorille sisaruksineen vertaistukea ja virkistystä ohjatun toiminnan ja vapaamuotoisen leikin tuella. Lasten toiminnan suunnittelussa otetaan huomioon tekemisen eri muodot ja jokainen voi osallistua oman mielenkiinnon ja jaksamisen mukaan. Vanhemmille tarjoutuu tilaisuus hengähtää kahvikupin äärellä toisia vanhempia tavaten.
Mukaan voi tulla koko perhe tai osa perheestä. Päävastuu lapsista on vanhemmilla. Istumme iltaa rupatellen kahvin tai teen ääressä, kaikki samoissa tiloissa. 

Kaakon kammariin pääsee hyvin metrolla, asemalta on noin 10 minuutin kävelymatka. Omalla autolla tuleville löytyy myös hyvin parkkitilaa. Mukaan voi tulla mistä päin Helsinkiä tahansa.                                                                           

Ennakkoilmoittautumiset Emmille edellisen viikon torstaihin mennessä joko sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 040 522 2138. Mukaan voi edelleen tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista, näin toiminta pysyy vapaamuotoisena.

 

Ota yhteyttä

Emmi Nuopponen
Emmi Nuopponen parkki- ja leiritoiminnan koordinaattori 040 522 2138