Avoimet työpaikat

 

Haetaan ohjaajia uuteen yksikköön

Tule mukaan kehittämään uutta yksikköä! Etsimme Hakunilaan vuoden 2020 alussa avattavaan toimijataloon vakituiseen työsuhteeseen ohjaajia. Yksikkö tulee tarjoamaan päiväaikaista työllistymistä ja osallisuutta edistävää toimintaa kolmellekymmenelle kehitysvammaiselle ihmiselle. Toiminta suunnitellaan palvelunkäyttäjien kanssa, heidän tarpeidensa mukaisesti, noudattaen Kehitysvammatuki 57 ry:n arvoja ja strategiaa.

Kehitysvammatuki 57 ry on kansalaisjärjestö, joka toimii kehitysvammaisten ihmisten, heidän perheidensä ja läheistensä edunvalvonta- ja tukiyhdistyksenä sekä edistää kehitysvammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä. Yhdistyksen toiminta koostuu kehitysvammaisille ihmisille, perheille ja vapaaehtoisille toimijoille tarjottavasta monipuolisesta virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta sekä päiväaikaisen toiminnan ja pysyvän asumisen palveluista.

Nyt avattavassa toimijatalossa jokainen päivä on erilainen ja uuden yksikön perustamisvaihe tuo mukanaan mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, kulttuuri- ja liikuntaetusetelit, vaateraha sekä virkistyspäivä. Koulutamme henkilöstöä aktiivisesti. Yhdistyksessä järjestetään vuosittain myös koko henkilökunnan yhteinen henkilöstöpäivä.

Ohjaajia rekrytoidessamme arvostamme kokemusta päiväaikaisessa toiminnassa työskentelystä kehitysvamma-alalla, taitoa ohjata tavoitteellisesti erilaisia ihmisiä ja ryhmiä sekä halua olla osallisena toiminnan jatkuvassa kehittämisessä. Tulevassa työssäsi tarvitset kokeilevan kehittämisen asennetta, joustavuutta, hyviä työyhteisötaitoja ja kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa. Luemme eduksi mm. toimijoiden tavoitteita tukevan erityisosaamisen eri aloita, kokemuksen kehitysvammaisten ihmisten itsemääräämisoikeuden vahvistamisesta, vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinnan ja multisensorisen osaamisen.

Edellytämme sote-alan AMK- tai opistotasoista tutkintoa tai lähihoitajan koulutusta sekä Valviran rekisteröintiä. Tehtävässä vaaditaan myös hygieniapassia. Valituilta edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen rokotussuojaa ja pyydämme rikosrekisterilain 6.2.§:n mukaista rikosrekisteriotetta esitettäväksi.

Paikat voidaan täyttä heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset ja cv 25.11.2019 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteydenotot ja tiedustelut Anne Wallenius p. 0415466838 (arkisin klo 9-16)

 

ASUMISPALVELUIHIN haetaan ohjaajaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ohjaajaa. Asumispalvelut tarjoaa kodin aikuisille kehitysvammaisille ihmisille.

Arvostamme:
-kokemusta kehitysvammaisten parissä työskentelystä
-joustavuutta ja kykyä hallita muutoksia
-perehtyneisyyttä itsemääräämisoikeuden vahvistamiseen
-hyviä työyhteisö ja vuorovaikutustaitoja

Edellytämme
-lähihoitajan tutkintoa
-Valviran rekisteröintiä
-hygienia passia
-lainmukaista rokotesuojaa


Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ole yhteydessä Elina Raike-Ojanen p. 0400676721, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Tuntityöntekijöitä ohjaajan tai avustajan tehtäviin

Etsimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja alalle opiskelevia kesätöihin ja tuntitöihin. Kiinnostaisiko sinua lisätyöt?

Ole yhteydessä, niin kerromme lisää mahdollisuuksista.

palveluyksikön johtaja Tiina Toivonen, p. 040 134 4204, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

palvelujohtaja Elina Raike-Ojanen, p. 0400676721, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tuntityöntekijöitä kotiparkkiin

Tilapäishoito, "kotiparkkitoiminta", on kotiin vietävää tilapäistä hoitoa ja ohjausta lapselle, jolla on kehitysvamma sekä hänen sisaruksilleen. Hoitaja huolehtii lasten turvallisuudesta ja arjen sujuvuudesta vanhempien toiveiden mukaisesti. Työ painottuu arki-iltoihin töiden ja koulun jälkeen kestäen noin 2-3h kerrallaan. Hoitajilla on mahdollisuus työskennellä myös yhdistyksen perheilloissa sekä lasten teemallisissa lauantaipäivissä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä.

Otathan yhteyttä, jos olet työskennellyt erityislasten kanssa ja koet työn omaksesi! 

Yhteydenotot sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Vapaaehtoistoiminta

Kavereita tarvitaan!

Haluatko kaveriksi kehitysvammaiselle ihmiselle? Et tarvitse alan koulutusta tai aiempaa kokemusta. Riittää, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on hyvät kohtaamistaidot ja avoin mieli. Toiminta on vapaaehtoistoimintaa. Koulutamme jatkuvasti uusia kavereita. Tervetuloa mukaan toimintaan, takaamme elämänmakuisia kokemuksia ja uusia näkökulmia elämään!

Ilmoittautuminen koulutukseen ja lisätietoa toiminnasta: Veera Hietanen, p. 040 160 9017, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vapaaehtoiseksi Ystävätupatoimintaan

Tule mukaan Ystävätuvan vapareiden mukavaan porukkaan! Etsimme lisää vapaaehtoisia toimimaan kehitysvammaisten ihmisten parissa eri tehtävissä: peli- ja juttuseurana kerhokahvio Ystävätuvassa, avustajana retkillä ja matkoilla sekä erilaisissa tapahtumissa.

Tarjoamme arvokasta kokemusta, aitoja kohtaamisia, yhteisvastuullista työskentelyä ryhmässä sekä ohjausta, koulutusta ja virkistystä. Emme edellytä erityisosaamista, positiivinen elämänasenne ja tasapainoinen mieli riittävät.

Lisätietoja: Marja Herala, p. 040 521 0240, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.