Avoimet työpaikat

 

Haetaan ohjaajia toimijataloihin (päiväaikainen toiminta)

 

Tule mukaan kehittämään toimintaamme!

Etsimme ohjaajia Marjaniemeen Oskarinpuiston toimijataloon sekä tammikuussa Hakunilaan avautuvaan Haksulan toimijataloon. Yksiköt tarjoavat päiväaikaista osallisuutta edistävää toimintaa kehitysvammaisille ihmisille. Toiminta suunnitellaan palvelunkäyttäjien kanssa, heidän tarpeidensa mukaisesti, noudattaen Kehitysvammatuki 57 ry:n arvoja ja strategiaa.

Kehitysvammatuki 57 ry on kansalaisjärjestö, joka toimii kehitysvammaisten ihmisten, heidän perheidensä ja läheistensä edunvalvonta- ja tukiyhdistyksenä sekä edistää kehitysvammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä. Yhdistyksen toiminta koostuu kehitysvammaisille ihmisille, perheille ja vapaaehtoisille toimijoille tarjottavasta monipuolisesta virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta sekä päiväaikaisen toiminnan ja pysyvän asumisen palveluista.

Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, kulttuuri- ja liikuntaetusetelit, vaateraha sekä virkistyspäivä. Koulutamme henkilöstöä aktiivisesti. Yhdistyksessä järjestetään vuosittain myös koko henkilökunnan yhteinen henkilöstöpäivä.

Ohjaajia rekrytoidessamme arvostamme kokemusta päiväaikaisessa toiminnassa työskentelystä kehitysvamma-alalla, taitoa ohjata tavoitteellisesti erilaisia ihmisiä ja ryhmiä sekä halua olla osallisena toiminnan jatkuvassa kehittämisessä. Tulevassa työssäsi tarvitset kokeilevan kehittämisen asennetta, joustavuutta, hyviä työyhteisötaitoja ja kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa. Luemme eduksi mm. toimijoiden tavoitteita tukevan erityisosaamisen eri aloita, kokemuksen kehitysvammaisten ihmisten itsemääräämisoikeuden vahvistamisesta, vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinnan ja multisensorisen osaamisen.

Oskarinpuiston toimijataloon etsimme nyt sote- alan AMK- tutkinnon suorittanutta ja Valviran rekisteröimää ohjaajaa. Haksulan toimijatalossa edellytämme valituilta sote-alan AMK- tai opistotasoista tutkintoa tai lähihoitajan koulutusta sekä Valviran rekisteröintiä. Tehtävissä vaaditaan myös hygieniapassia. Yksiköissä työskenteleminen edellyttää tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa. Valituilta pyydämme rikosrekisterilain 6.2.§:n mukaista rikosrekisteriotetta esitettäväksi.

Paikat voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset ja cv 20.1.2020 mennessä osoitteeseen

Oskarinpuiston toimijatalo: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tiedustelut p. 0400676721 (arkisin klo 9-16)

Haksulan toimijatalo: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tiedustelut p. 0415466838 (arkisin klo 9-16)

 

Mielenkiintoista ja erilaista kesätyötä tarjolla kesäleireillä!
 

Leiritoimintamme tarjoaa vapaa-ajan toimintaa kesän ja talven lomakausille. Leiritoiminnan tavoitteena on tarjota toiminnallisia, leirielämyksiä ja -kokemuksia kerryttäviä lomajaksoja, joissa huomioidaan leiriläisten yksilölliset tarpeet.

Järjestämme 4 päivää kestäviä kesäleirejä eri ikäisille kehitysvammaisille ihmisille sekä yhden 5 päivän mittaisen kesäleirin alle 18-vuotiaille koululaisille. Leirejä toteutetaan sekä ympärivuorokautisina, että päiväleireinä.

Haemme nyt kesälle 2020 leiriohjaajia ajalle 1.6.-7.8. Leirikesää edeltää työhön perehdytys toukokuussa.

Leiriohjaajalta toivomme kokemusta tiimityöstä, erityisryhmien kanssa työskentelystä, ryhmän ohjaamisesta, iloista elämänasennetta sekä idearikkautta. Leiriohjaajan työnkuvaan kuuluvat toiminnan suunnittelu, ohjaaminen sekä leiriläisen turvallisuudesta ja hyvinvoinnistansa huolehtiminen yhdessä muiden ohjaajien kanssa.

Oletko lähihoitaja, sosionomi vai kenties artenomi tai muusikko? Etsimme vastuuntuntoista ja kenties vaihtoehtoisia kommunikaatiomenetelmiä osaavaa, ennakkoluulotonta ohjaajaa moniammatilliseen joukkoomme.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES mukainen. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä rikostaustaotteen esittämistä.

Lähetä hakemus ja cv 26.2.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. aiheena ”Leiriohjaaja 2020”.

Lisätietoja puhelimitse 4.2. klo 12-15 ja 13.2 klo 9-11 parkki ja leiritoiminnan koordinaattori Emmi Nuopposelta p. 040 522 23138.

 

 

 

ASUMISPALVELUIHIN haetaan ohjaajaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ohjaajaa. Asumispalvelut tarjoaa kodin aikuisille kehitysvammaisille ihmisille.

Arvostamme:
-kokemusta kehitysvammaisten parissä työskentelystä
-joustavuutta ja kykyä hallita muutoksia
-perehtyneisyyttä itsemääräämisoikeuden vahvistamiseen
-hyviä työyhteisö ja vuorovaikutustaitoja

Edellytämme
-lähihoitajan tutkintoa
-Valviran rekisteröintiä
-hygienia passia
-lainmukaista rokotesuojaa


Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ole yhteydessä Elina Raike-Ojanen p. 0400676721, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Tuntityöntekijöitä ohjaajan tai avustajan tehtäviin

Etsimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja alalle opiskelevia kesätöihin ja tuntitöihin. Kiinnostaisiko sinua lisätyöt?

Ole yhteydessä, niin kerromme lisää mahdollisuuksista.

palveluyksikön johtaja Tiina Toivonen, p. 040 134 4204, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

palvelujohtaja Elina Raike-Ojanen, p. 0400676721, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tuntityöntekijöitä kotiparkkiin

Tilapäishoito, "kotiparkkitoiminta", on kotiin vietävää tilapäistä hoitoa ja ohjausta lapselle, jolla on kehitysvamma sekä hänen sisaruksilleen. Hoitaja huolehtii lasten turvallisuudesta ja arjen sujuvuudesta vanhempien toiveiden mukaisesti. Työ painottuu arki-iltoihin töiden ja koulun jälkeen kestäen noin 2-3h kerrallaan. Hoitajilla on mahdollisuus työskennellä myös yhdistyksen perheilloissa sekä lasten teemallisissa lauantaipäivissä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä.

Otathan yhteyttä, jos olet työskennellyt erityislasten kanssa ja koet työn omaksesi! 

Yhteydenotot sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Vapaaehtoistoiminta

Kavereita tarvitaan!

Haluatko kaveriksi kehitysvammaiselle ihmiselle? Et tarvitse alan koulutusta tai aiempaa kokemusta. Riittää, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on hyvät kohtaamistaidot ja avoin mieli. Toiminta on vapaaehtoistoimintaa. Koulutamme jatkuvasti uusia kavereita. Tervetuloa mukaan toimintaan, takaamme elämänmakuisia kokemuksia ja uusia näkökulmia elämään!

Ilmoittautuminen koulutukseen ja lisätietoa toiminnasta: Veera Hietanen, p. 040 160 9017, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vapaaehtoiseksi Ystävätupatoimintaan

Tule mukaan Ystävätuvan vapareiden mukavaan porukkaan! Etsimme lisää vapaaehtoisia toimimaan kehitysvammaisten ihmisten parissa eri tehtävissä: peli- ja juttuseurana kerhokahvio Ystävätuvassa, avustajana retkillä ja matkoilla sekä erilaisissa tapahtumissa.

Tarjoamme arvokasta kokemusta, aitoja kohtaamisia, yhteisvastuullista työskentelyä ryhmässä sekä ohjausta, koulutusta ja virkistystä. Emme edellytä erityisosaamista, positiivinen elämänasenne ja tasapainoinen mieli riittävät.

Lisätietoja: Marja Herala, p. 040 521 0240, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.