Avoimet työpaikat

Haemme toimistollemme Helsinkiin

Perhetoiminnan koordinaattoria

perheiden tuen tiimiin, joka vastaa järjestölähtöisen perheiden tuen palveluista. Toiminnan tavoitteena on tukea koko perhettä muuttuvissa elämäntilanteissa. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelu ja toteutus, ohjaus ja neuvonta, ensitukitoiminta sekä vertaistuen monipuolinen organisointi. Vanhemmille järjestetyt tilaisuudet ajoittuvat ilta-aikaan ja perheille suunnatut kurssit viikonloppuihin.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta erityislapsiperheiden kanssa työskentelystä. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvamma-alalta sekä tietämystä palvelujärjestelmästä. Odotamme sinulta hyvä suunnittelu- ja organisointikykyä, itsenäistä työotetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme ratkaisu- ja voimavarakeskeistä työotetta. Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään 1.11.

Lisätietoja tehtävästä antaa perheiden tuen päällikkö Katja Riikonen sähköpostitse tai puhelimitse 13.9. klo 16-17 ja 14.9. klo 11-12 p. 044 741 6259 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköisesti 17.9. mennessä. Hakemukset ”Perhetoiminnan koordinaattori” osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Haemme asumispalveluihin Itä-Helsinkiin Marjaniemeen

2 ohjaajaa Oskarinpuiston kotiyhteisöön

Oskarinpuiston kotiyhteisö tarjoaa kodin 15 aikuiselle kehitysvammaiselle henkilölle.

Etsimme ohjaajaa 31.5.2020 asti kestävään työsuhteeseen Oskarinpuiston kotiyhteisöön.
Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK koulutusta. Edellytämme Valviran rekisteröintiä.

sekä

Etsimme ohjaajaa 31.8.2019 asti kestävään työsuhteeseen Oskarinpuiston kotiyhteisöön. Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015). Edellytämme Valviran rekisteröintiä.

Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten ihmisten kanssa työskentelystä, joustavuutta ja kykyä hallita muutoksia.
Toivomme perehtyneisyyttä itsemääräämisoikeuden vahvistamiseen ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
Tehtävään valitulta pyydämme rikosrekisterilain 6.2.§ :n mukaista rikosrekisteriotetta esitettäväksi.
Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Paikat voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemukset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedustelut arkisin klo 9-15 p. 0415466838 / Anne Wallenius

 

Vapaaehtoistoiminta

Kavereita tarvitaan!

Haluatko kaveriksi kehitysvammaiselle ihmiselle? Et tarvitse alan koulutusta tai aiempaa kokemusta. Riittää, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on hyvät kohtaamistaidot ja avoin mieli. Toiminta on vapaaehtoistoimintaa. Koulutamme jatkuvasti uusia kavereita. Tervetuloa mukaan toimintaan, takaamme elämänmakuisia kokemuksia ja uusia näkökulmia elämään!

Ilmoittautuminen koulutukseen ja lisätietoa toiminnasta: Veera Hietanen, p. 040 160 9017, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vapaaehtoiseksi Ystävätupatoimintaan

Tule mukaan Ystävätuvan vapareiden mukavaan porukkaan! Etsimme lisää vapaaehtoisia toimimaan kehitysvammaisten ihmisten parissa eri tehtävissä: peli- ja juttuseurana kerhokahvio Ystävätuvassa, avustajana retkillä ja matkoilla sekä erilaisissa tapahtumissa.

Tarjoamme arvokasta kokemusta, aitoja kohtaamisia, yhteisvastuullista työskentelyä ryhmässä sekä ohjausta, koulutusta ja virkistystä. Emme edellytä erityisosaamista, positiivinen elämänasenne ja tasapainoinen mieli riittävät.

Lisätietoja: Marja Herala, p. 040 521 0240, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kotiyhteisön ohjaajan sijaisuuksia

Jos olet kiinnostunut tekemään sijaisuuksia Kehitysvammatuki 57 ry:n ryhmäkodeissa, otathan yhteyttä palveluvastaava Anne Walleniukseen, p. 041 546 6838, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai palveluvastaava Tiina Toivonen, p. 040 134 4204, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tuntityöntekijöitä kotiparkkiin

Tilapäishoito, "kotiparkkitoiminta", on kotiin vietävää tilapäistä hoitoa ja ohjausta lapselle, jolla on kehitysvamma sekä hänen sisaruksilleen. Hoitaja huolehtii lasten turvallisuudesta ja arjen sujuvuudesta vanhempien toiveiden mukaisesti. Työ painottuu arki-iltoihin töiden ja koulun jälkeen kestäen noin 2-3h kerrallaan. Hoitajilla on mahdollisuus työskennellä myös yhdistyksen perheilloissa sekä lasten teemallisissa lauantaipäivissä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä.

Otathan yhteyttä, jos olet työskennellyt erityislasten kanssa ja koet työn omaksesi! Yhteydenotot sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..