Avoimet työpaikat

 

HAETAAN OHJAAJAA OSKARINPUISTON TOIMIJATALOON

Etsimme Oskarinpuiston toimijataloon ohjaajaa määräaikaiseen sijaisuuteen.
Työsuhde on 15.02.2021- 31.8.2021.

Oskarinpuiston toimijatalo tarjoaa päiväaikaista osallisuutta edistävää toimintaa kehitysvammaisille ihmisille. Toimijatalo on 30 paikkainen. Toimintaa suunnitellaan yhdessä palvelunkäyttäjien kanssa, heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti. Oskarinpuiston toimijatalossa jokainen päivä on erilainen, työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja vaihtelevia.

Edellytämme:
-sosiaali- ja terveysalan AMK- tai opistotasoista tutkintoa tai lähihoitajan koulutusta, myös alaa opiskelevat huomioidaan
-Valviran rekisteröintiä
-hygieniapassia
-tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa

Arvostamme
-kokemusta päiväaikaisessa toiminnassa työskentelystä kehitysvamma-alalla
-joustavuutta
-hyviä työyhteisötaitoja
-kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa
-kokemusta kehitysvammaisten ihmisten itsemääräämisoikeuden vahvistamisesta
-osaamista vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien käyttämisestä

Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, kulttuuri- ja liikuntaetusetelit, vaateraha sekä virkistyspäivä. Koulutamme henkilöstöä aktiivisesti. Yhdistyksessä järjestetään vuosittain myös koko henkilökunnan yhteinen henkilöstöpäivä. Henkilöstökyselyn perusteella työntekijämme voisivat suositella Kehitysvammatuki 57 ry:tä työnantajana ystävilleen.

Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset mielellään pikaisesti, kuitenkin viimeistään 27.1.2021 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tiedustelut palveluyksikönjohtaja Kirsi Kanerva-Poranen p. 044 7574108 (arkisin klo 9-15).

www.facebook.com/oskarinpuistontoimijatalo

 

********

Etsimme tilapäisiä perhehoitajia toimimaan perhehoitajana omassa kodissa.

Haluatko jakaa arkeasi erityistä tukea tarvitsevan lapsen, nuoren tai aikuisen kanssa?

Perhehoitajana toiminen edellyttää sosiaali- ja terveydenhuollon koulutusta tai vankkaa kokemusta erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kanssa toimimisesta.

Tilapäisen perhehoidon pituus voi olla muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Perhehoitajana teet sopimuksen Kehitysvammatuki 57 ry:n kanssa, sinulle maksetaan hoitopalkkio ja saat korvauksen hoidosta aiheutuneista kustannuksista.

Kehitysvammatuki 57 ry järjestää sinulle ennen aloittamista ennakkovalmennuksen perhehoitoon. Kehitysvammatuki 57 ry antaa sinulle tuen toimiessasi tilapäisenä perhehoitajana.

 

Mikäli kiinnostuit, niin ole yhteydessä palvelujohtaja Elina Raike-Ojaseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 0400676721.

Yhteydenotot 7.1.2021 jälkeen.

 

********

Haluatko työskennellä perheiden parissa?

Haemme nyt joukkoomme perhetoiminnan koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen.


Perhetoiminnan koordinaattorina vastaat järjestölähtöisen perheiden tuen palveluista yhdessä työparin kanssa. Toiminnan tavoitteena on tukea koko perhettä muuttuvissa elämäntilanteissa ja tarjota perheille virkistys- sekä vertaistukitoimintaa.

Koordinaattorina olet mukana toiminnan suunnittelusta sen toteutukseen. Työtä tehdään yksin ja yhdessä, yksittäisissä tapahtumissa ja pidempikestoisissa kokonaisuuksissa. Toiminta tavoittaa eri vaiheessa olevia ja eri ikäisten lasten perheitä.

Vanhemmille järjestetyt tilaisuudet ajoittuvat ilta-aikaan ja perheille suunnatut kurssit viikonloppuihin. Toimintamme keskittyy pääkaupunkiseudulle ja työskentelet pääsääntöisesti toimistollamme Kalliossa.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta erityislapsiperheiden kanssa työskentelystä sekä terapeuttista työotetta.

Odotamme hakijalta hyvää suunnittelu- ja organisointikykyä, itsenäistä työotetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Arvostamme ratkaisu- ja voimavarakeskeistä työotetta ja kehitysvamma-alan osaamista. Työn aloitus ja kokoaikaisuus/osa-aikaisuus on sovittavissa. Työ on määräaikainen vuoden 2021 loppuun. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan tes:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa perheiden tuen päällikkö Katja Riikonen 17.12. klo 9-10, 21.12. klo 11-12 ja 4.1. klo 16-17 p. 044 741 6259. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen 6.1.2021 mennessä. Hakemukset  otsikolla ”perhetoiminnan koordinaattori” osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

*******

 

 

 

Tuntityöntekijöitä ohjaajan tai avustajan tehtäviin

Etsimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja alalle opiskelevia kesätöihin ja tuntitöihin. Kiinnostaisiko sinua lisätyöt?

Ole yhteydessä, niin kerromme lisää mahdollisuuksista.

palvelujohtaja Elina Raike-Ojanen, p. 0400676721, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tuntityöntekijöitä kotiparkkiin ja lasten teemailtoihin

Kotiparkki on kotiin vietävää tilapäistä hoitoa ja ohjausta lapselle, jolla on kehitysvamma tai muu laaja-alaisen tuen tarve. Hoitaja huolehtii lapsen ja hänen sisarustensa turvallisuudesta sekä arjen sujuvuudesta vanhempien toiveiden mukaisesti.  Työ painottuu arki-iltoihin töiden ja koulun jälkeen kestäen noin 2-3h kerrallaan. Hoitajilla on mahdollisuus työskennellä myös yhdistyksen perheilloissa sekä lasten teemapäivissä. Toivomme kokemusta erityislasten kanssa työskentelystä. Työ sopii myös alan opiskelijoille. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä. 

Ole yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää.  

Yhteydenotot sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.