Avoimet työpaikat

Kehittämispäällikkö

Kehitysvammatuki 57 ry on vuonna 1957 perustettu tuki- ja edunvalvontajärjestö, joka toimii pääkaupunkiseudulla.  Etsimme johdon tiimiin kehittämispäällikköä vastaamaan koko yhdistyksen kehittämistoiminnasta, viestinnästä sekä järjestötoiminnan toiminnallisista tehtäväalueista.

Kehittämispäällikkönä vastaat siitä, että toiminta ja raportointi toteutuu avustuspäätösten mukaisesti. Suunnittelet, valmistelet, toteutat ja koordinoit erilaisia lyhyen ja pitkän aikavälin kehittämishankkeita ja etsit aktiivisesti uusia tapoja yhdistyksen toiminnan toteuttamiseen muuttuvassa yhteiskunnassa. Tehtävänkuvaasi kuuluu toimia koordinaattorien ja projektityöntekijöiden lähiesimiehenä.

Olet kehittämisen ja viestinnän ammattilainen ja sinulla on kokemusta esimiestyöstä. Olet ennakkoluuloton ja innovatiivinen ihmisten ja verkostojen johtaja. Pidät esiintymisestä ja kouluttamisesta ja sinulla on ylempi korkeakoulututkinto. Tuot työyhteisöön uutta ja hallitset laajoja kokonaisuuksia, läsnäolevaa yksilön kohtaamista unohtamatta.

Arvostamme ratkaisukeskeisestä työotetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan järjestötyön kokemus sekä kokemus laaja-alaista tukea tarvitsevien ihmisten ja heidän läheistensä kanssa toimimisesta.

Tule osaksi moniammatillista työyhteisöä tekemään hyvistä hetkistä hyvä elämä!

Lisätietoja antaa Nina Korventaival p. 040 835 3763, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hakemukset tulee jättää palkkatoiveineen 13.1.2019 mennessä.

 

Ohjaaja Oskarinpuiston kotiyhteisöön

Oskarinpuiston kotiyhteisö tarjoaa kodin 15 aikuiselle kehitysvammaiselle henkilölle. Kotiyhteisö sijaitsee Itä-Helsingissä Marjaniemessä.

Etsimme ohjaajaa 31.8.2019 asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.
Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK koulutusta. Edellytämme Valviran rekisteröintiä.

Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten ihmisten kanssa työskentelystä, joustavuutta ja kykyä hallita muutoksia.
Toivomme perehtyneisyyttä itsemääräämisoikeuden vahvistamiseen ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
Tehtävään valitulta pyydämme rikosrekisterilain 6.2.§ :n mukaista rikosrekisteriotetta esitettäväksi.
Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedustelut arkisin klo 9-15 p. 0415466838 / Anne Wallenius

 

Tuntityöntekijöitä ohjaajan ja avustajan tehtäviin

Etsimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja alalle opiskelevia tuntitöihin. Kiinnostaisiko sinua lisätyöt?

Ole yhteydessä, niin kerromme lisää mahdollisuuksista.

palveluvastaava Anne Wallenius, p. 041 546 6838, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

palveluvastaava Tiina Toivonen, p. 040 134 4204, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tuntityöntekijöitä kotiparkkiin

Tilapäishoito, "kotiparkkitoiminta", on kotiin vietävää tilapäistä hoitoa ja ohjausta lapselle, jolla on kehitysvamma sekä hänen sisaruksilleen. Hoitaja huolehtii lasten turvallisuudesta ja arjen sujuvuudesta vanhempien toiveiden mukaisesti. Työ painottuu arki-iltoihin töiden ja koulun jälkeen kestäen noin 2-3h kerrallaan. Hoitajilla on mahdollisuus työskennellä myös yhdistyksen perheilloissa sekä lasten teemallisissa lauantaipäivissä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä.

Otathan yhteyttä, jos olet työskennellyt erityislasten kanssa ja koet työn omaksesi! 

Yhteydenotot sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Vapaaehtoistoiminta


Kavereita tarvitaan!

Haluatko kaveriksi kehitysvammaiselle ihmiselle? Et tarvitse alan koulutusta tai aiempaa kokemusta. Riittää, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on hyvät kohtaamistaidot ja avoin mieli. Toiminta on vapaaehtoistoimintaa. Koulutamme jatkuvasti uusia kavereita. Tervetuloa mukaan toimintaan, takaamme elämänmakuisia kokemuksia ja uusia näkökulmia elämään!

Ilmoittautuminen koulutukseen ja lisätietoa toiminnasta: Veera Hietanen, p. 040 160 9017, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vapaaehtoiseksi Ystävätupatoimintaan

Tule mukaan Ystävätuvan vapareiden mukavaan porukkaan! Etsimme lisää vapaaehtoisia toimimaan kehitysvammaisten ihmisten parissa eri tehtävissä: peli- ja juttuseurana kerhokahvio Ystävätuvassa, avustajana retkillä ja matkoilla sekä erilaisissa tapahtumissa.

Tarjoamme arvokasta kokemusta, aitoja kohtaamisia, yhteisvastuullista työskentelyä ryhmässä sekä ohjausta, koulutusta ja virkistystä. Emme edellytä erityisosaamista, positiivinen elämänasenne ja tasapainoinen mieli riittävät.

Lisätietoja: Marja Herala, p. 040 521 0240, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.