Avoimet työpaikat

***

Ohjaajia asumispalveluihin

Etsimme Oskarinpuiston kotiyhteisöön:

*Vakituiseen työsuhteeseen ohjaajaa Oskarinpuiston kotiyhteisöön. Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK koulutusta.

*Määräaikaiseen 31.5.2020 asti kestävään työsuhteeseen lähihoitajaa.

Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten ihmisten kanssa työskentelystä, joustavuutta ja kykyä hallita muutoksia, perehtyneisyyttä itsemääräämisoikeuden vahvistamiseen ja hyviä työyhteisö ja vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme Valviran rekisteröintiä ja hygieniapassia.Tehtäviin valittujen on toimitettava selvitys tartuntatautilain mukaisesta rokotussuojasta.

Paikkat voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa palveluyksikön johtaja Anne Wallenius p. 041 546 6838.

Hakemukset sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

*****

Avustajia Oskarinpuiston toimijataloon

Oskarinpuiston toimijatalon toimijat etsivät arvostavan asenteen omaavia avustajia.

Työ ei edellytä sote-alan koulutusta, mutta kokemus vammaistyöstä katsotaan eduksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työ voi alkaa vaikka heti.

Tule rakentamaan kanssamme hyvistä hetkistä hyvää elämää!

Lisätietoja antaa palveluyksikön johtaja Anne Wallenius, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 041 546 6838

 

*****

Kesätyöntekijöitä ja tuntityöntekijöitä ohjaajan tai avustajan tehtäviin

Etsimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja alalle opiskelevia kesätöihin ja tuntitöihin. Kiinnostaisiko sinua lisätyöt?

Ole yhteydessä, niin kerromme lisää mahdollisuuksista.

palveluyksikön johtaja Anne Wallenius, p. 041 546 6838, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

palveluyksikön johtaja Tiina Toivonen, p. 040 134 4204, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tuntityöntekijöitä kotiparkkiin

Tilapäishoito, "kotiparkkitoiminta", on kotiin vietävää tilapäistä hoitoa ja ohjausta lapselle, jolla on kehitysvamma sekä hänen sisaruksilleen. Hoitaja huolehtii lasten turvallisuudesta ja arjen sujuvuudesta vanhempien toiveiden mukaisesti. Työ painottuu arki-iltoihin töiden ja koulun jälkeen kestäen noin 2-3h kerrallaan. Hoitajilla on mahdollisuus työskennellä myös yhdistyksen perheilloissa sekä lasten teemallisissa lauantaipäivissä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä.

Otathan yhteyttä, jos olet työskennellyt erityislasten kanssa ja koet työn omaksesi! 

Yhteydenotot sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Vapaaehtoistoiminta


Kavereita tarvitaan!

Haluatko kaveriksi kehitysvammaiselle ihmiselle? Et tarvitse alan koulutusta tai aiempaa kokemusta. Riittää, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on hyvät kohtaamistaidot ja avoin mieli. Toiminta on vapaaehtoistoimintaa. Koulutamme jatkuvasti uusia kavereita. Tervetuloa mukaan toimintaan, takaamme elämänmakuisia kokemuksia ja uusia näkökulmia elämään!

Ilmoittautuminen koulutukseen ja lisätietoa toiminnasta: Veera Hietanen, p. 040 160 9017, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vapaaehtoiseksi Ystävätupatoimintaan

Tule mukaan Ystävätuvan vapareiden mukavaan porukkaan! Etsimme lisää vapaaehtoisia toimimaan kehitysvammaisten ihmisten parissa eri tehtävissä: peli- ja juttuseurana kerhokahvio Ystävätuvassa, avustajana retkillä ja matkoilla sekä erilaisissa tapahtumissa.

Tarjoamme arvokasta kokemusta, aitoja kohtaamisia, yhteisvastuullista työskentelyä ryhmässä sekä ohjausta, koulutusta ja virkistystä. Emme edellytä erityisosaamista, positiivinen elämänasenne ja tasapainoinen mieli riittävät.

Lisätietoja: Marja Herala, p. 040 521 0240, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.