Avoimet työpaikat

 

OHJAAJAA KOTIYHTEISÖÖN , lähihoitaja

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ohjaajaa Oskarinpuiston kotiyhteisöön. Oskarinpuiston kotiyhteisö on koti 15 kehitysvammaiselle aikuiselle. Työaikana pääsääntöinen 2 -vuorotyö, mutta edellytämme valmiutta yövuoroihin satunnaisesti. Työsuhde alkaa

Arvostamme:
-kokemusta hoito- tai ohjaustyöstä
-joustavuutta ja kykyä hallita muutoksia
-hyviä työyhteisö ja vuorovaikutustaitoja
-halua kehittyä ammatillisesti kehitysvamma-alalla

Edellytämme
-lähihoitajan tutkintoa
-Valviran rekisteröintiä
-hygienia passia
-lainmukaista rokotesuojaa

Tarjoamme kattavan työterveyshuollon, hoitoturvavakuutuksen, smartum työhyvinvointiedut, mahdollisuuden kouluttautua. Työntekijämme voisivat suositella Kehitysvammatuki 57 ry:ä työnantajana myös ystävilleen henkilöstökyselyn 2/2020 tulosten perusteella.


Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset sähköpostilla mahdollisimman pian.
Lisätietoja antaa palvelujohtaja Elina Raike-Ojanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0400676721 (arkisin) tai palveluyksikön johtaja Kirsi Kanerva-Poranen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0447574108 (arkisin)

 

Tuntityöntekijöitä ohjaajan tai avustajan tehtäviin

Etsimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja alalle opiskelevia kesätöihin ja tuntitöihin. Kiinnostaisiko sinua lisätyöt?

Ole yhteydessä, niin kerromme lisää mahdollisuuksista.

palvelujohtaja Elina Raike-Ojanen, p. 0400676721, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tuntityöntekijöitä kotiparkkiin

Tilapäishoito, "kotiparkkitoiminta", on kotiin vietävää tilapäistä hoitoa ja ohjausta lapselle, jolla on kehitysvamma sekä hänen sisaruksilleen. Hoitaja huolehtii lasten turvallisuudesta ja arjen sujuvuudesta vanhempien toiveiden mukaisesti. Työ painottuu arki-iltoihin töiden ja koulun jälkeen kestäen noin 2-3h kerrallaan. Hoitajilla on mahdollisuus työskennellä myös yhdistyksen perheilloissa sekä lasten teemallisissa lauantaipäivissä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä.

Otathan yhteyttä, jos olet työskennellyt erityislasten kanssa ja koet työn omaksesi! 

Yhteydenotot sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Vapaaehtoistoiminta

Kavereita tarvitaan!

Haluatko kaveriksi kehitysvammaiselle ihmiselle? Et tarvitse alan koulutusta tai aiempaa kokemusta. Riittää, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on hyvät kohtaamistaidot ja avoin mieli. Toiminta on vapaaehtoistoimintaa. Koulutamme jatkuvasti uusia kavereita. Tervetuloa mukaan toimintaan, takaamme elämänmakuisia kokemuksia ja uusia näkökulmia elämään!

Ilmoittautuminen koulutukseen ja lisätietoa toiminnasta: Jenna Luoto, p. 040 160 9017, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vapaaehtoiseksi Ystävätupatoimintaan

Tule mukaan Ystävätuvan vapareiden mukavaan porukkaan! Etsimme lisää vapaaehtoisia toimimaan kehitysvammaisten ihmisten parissa eri tehtävissä: peli- ja juttuseurana kerhokahvio Ystävätuvassa, avustajana retkillä ja matkoilla sekä erilaisissa tapahtumissa.

Tarjoamme arvokasta kokemusta, aitoja kohtaamisia, yhteisvastuullista työskentelyä ryhmässä sekä ohjausta, koulutusta ja virkistystä. Emme edellytä erityisosaamista, positiivinen elämänasenne ja tasapainoinen mieli riittävät.

Lisätietoja: Marja Herala, p. 040 521 0240, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.