Avoimet työpaikat

Oskaripuiston kotiyhteisö hakee ohjaajaa

Etsimme ohjaajaa 31.8.2019 asti kestävään työsuhteeseen Oskarinpuiston kotiyhteisöön. Oskarinpuiston kotiyhteisö tarjoaa kodin 15 henkilölle. Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK koulutusta ja edellytämme Valviran rekisteröintiä. Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten ihmisten kanssa työskentelystä, joustavuutta ja kykyä hallita muutoksia, perehtyneisyyttä itsemääräämisoikeuden vahvistamiseen ja hyviä työyhteisö ja vuorovaikutustaitoja sekä hygieniapassia.

Lue lisää hakukäytännöistä ja työnkuvasta täältä.

Kotiyhteisön ohjaajan sijaisuuksia

Jos olet kiinnostunut tekemään sijaisuuksia Kehitysvammatuki 57 ry:n ryhmäkodeissa, otathan yhteyttä palveluvastaava Anne Walleniukseen, p. 041 546 6838, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai palveluvastaava Tiina Toivonen, p. 040 134 4204, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tuntityöntekijöitä kotiparkkiin

Tilapäishoito, "kotiparkkitoiminta", on kotiin vietävää tilapäistä hoitoa ja ohjausta lapselle, jolla on kehitysvamma sekä hänen sisaruksilleen. Hoitaja huolehtii lasten turvallisuudesta ja arjen sujuvuudesta vanhempien toiveiden mukaisesti. Työ painottuu arki-iltoihin töiden ja koulun jälkeen kestäen noin 2-3h kerrallaan. Hoitajilla on mahdollisuus työskennellä myös yhdistyksen perheilloissa sekä lasten teemallisissa lauantaipäivissä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä.

Otathan yhteyttä, jos olet työskennellyt erityislasten kanssa ja koet työn omaksesi! Yhteydenotot sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Vapaaehtoistoiminta

Keharikavereita tarvitaan!

Haluatko kaveriksi kehitysvammaiselle ihmiselle? Et tarvitse alan koulutusta tai aiempaa kokemusta. Riittää, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on hyvät kohtaamistaidot ja avoin mieli. Toiminta on vapaaehtoistoimintaa. Koulutamme jatkuvasti uusia keharikavereita. Tervetuloa mukaan toimintaan, takaamme elämänmakuisia kokemuksia ja uusia näkökulmia elämään!

Ilmoittautuminen koulutukseen ja lisätietoa toiminnast: Severiina Winqvist, p. 040 160 9017, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vapaaehtoiseksi Ystävätupatoimintaan

Tule mukaan Ystävätuvan vapareiden mukavaan porukkaan! Etsimme lisää vapaaehtoisia toimimaan kehitysvammaisten ihmisten parissa eri tehtävissä: peli- ja juttuseurana kerhokahvio Ystävätuvassa, avustajana retkillä ja matkoilla sekä erilaisissa tapahtumissa.

Tarjoamme arvokasta kokemusta, aitoja kohtaamisia, yhteisvastuullista työskentelyä ryhmässä sekä ohjausta, koulutusta ja virkistystä. Emme edellytä erityisosaamista, positiivinen elämänasenne ja tasapainoinen mieli riittävät.

Lisätietoja: Marja Herala, p. 040 521 0240, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.