Mahdollisuuksia opiskelijoille

Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry tarjoaa sosiaalialan opiskelijoille mahdollisuuksia työharjoitteluun ja opinnäytetöihin ja toimintatuokioihin. Harjoittelu voi tapahtua yhdistyksen ryhmäkodeissa tai päivätoimintakeskuksessa, joissa pääset osallistumaan asumispalvelujen ja päivätoiminnan ohjaajien monipuoliseen työhön. Voit myös tulla tekemään harjoittelusi tai vetämään toimintatuokioita yhdistystoiminnan pariin. Opiskelijana saat monipuolisen kuvan yhdistyksemme toiminnasta ja hyvää kokemusta kehitysvamma-alalt.

Kuulemme mielellämme ehdotuksesi toiminnallisen tai tutkimuksellisen opinnäytetyön toteuttamisesta esimerkiksi Ystävätuvan, seniorikerhon tai perheiden virkistystoimnnan asiakkaiden parissa. Ota yhteyttä, niin mietimme yhdessä sinulle sopivan tavan suorittaa harjoittelusi tai tehdä opinnäytetyösi yhdistyksessämme.

Ryhmäkodeissa ja päivätoiminnassa tapahtuvien harjoittelun kohdalla voit olla yhteydessä palveluvastaaviimme

Elina Raike-Ojanen, p. 0400 676 721, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiina Puranen, p. 040 134 4204 , Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhdistystoiminnan harjoittelun osalta voit olla yhteydessä

vapaa-ajan korrdinaattori Marja Heralaan, p. 040 521 0240, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

tai perhetyön suunnittelija Päivi Juvalaan, p. 040 707 9967, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.