Retket ja lyhytkurssit

Täällä saat tietoa retkistä ja lyhytkursseista. Toiveita mahdollisista retkikohteista ja kursseista voit esittää Marjalle.

 

Retki laskiaistapahtumaan Velskolassa sunnuntaina 27.2.

Järjestämme bussikuljetuksen laskiaistapahtumaan yhdessä Helsingin Seurakuntayhtymän kanssa. Myös Kati-pappi on mukana retkellä.

Lähtö Ystävätuvan edestä, Läntinen Brahenkatu 2, klo 10.30.

Paluu samaan paikkaan noin klo 14.30

Hinta: 10 euroa (bussikuljetuksen omavastuu)

Lisätietoa: Marja Herala

 Velskolassa on tilaa temmeltää ja nauttia ympäröivästä luonnosta. Laskiaisena syömme tietenkin hernesoppaa ja laskiaispullat. Sisällä on välineitä erilaiseen pelailuun ja ulkona mukava luonnonmäki ja luontopolkuja.  Paikalle saapuu myös hevonen ja reki. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin ja Espoon seurakuntien kanssa.

Sitovat ilmoittautumiset 9.2. mennessä tapahtumakalenterin kautta

 

Ystiksen matka Punkaharjulle 16.–19.5.

Olemme saaneet kutsun Hotelli Rantakatilta ja Kotipihlaja Punkaharju Oy:ltä tulla tutustumaan heidän toimintaansa ja palveluihinsa. Saamme myös nauttia kauniista keväästä upeassa kansallismaisemassa.

 Ohjelmassa on muun muassa vierailu kotieläinpihalla, veneilyä, katiskoiden kokemista, ongintaa ja tutustumista ratsutallin elämään. Lisäksi saunotaan rantasaunassa, paistetaan makkaraa ja pidetään viimeisenä iltana iltajamit.

 Olemme Hotelli Rantakatin ja Kotipihlaja Punkaharjun palveluiden testikäyttäjiä. Se tarkoittaa, että meitä kuvataan ja vierailustamme tehdään mahdollisesti lehtijuttu. Kuvausten takia tälle matkalle vaaditaan kuvauslupa.

 Majoitumme 2–4 hengen huoneissa ja meille tarjotaan aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala.

 Matkan hinta on enintään 220 euroa. Hinta sisältää bussikuljetuksen ja ruokailut matkan varrella sekä mahdollisia sisäänpääsymaksuja. Hinta tarkentuu myöhemmin keväällä.

 Sitovat ilmoittautumiset 31.3. mennessä tapahtumakalenterin kautta. Paikkoja on vain vähän. Ryhmä valitaan ilmoittautuneista.

 

Matkakohteemme esittely löytyy netistä:

www.rantakatti.fi

www.kotipihlajapunkaharju.fi

Ota yhteyttä

Marja Herala
Marja Herala yhteisökoordinaattori 040 521 0240