Kaveritarinoita

Ilon kautta

Herkuttelua, leffoja, kävelyretkiä, shoppailua, lasilliset terassilla, konsertteja, pitkiä juttutuokioita puhelimessa. Näistä on meidän kaveruutemme tehty. Välillä kuljemme kaksin, välillä kaveritoiminnan porukoissa, välillä siskoni liittyy seuraan.
Puhumme työstä, Sadun poikaystävästä, perheistä, kissoista ja koirista, kauneudenhoidosta, liikunnasta. Joskus pohdimme maailman menoa vakavastikin, mutta yritämme ottaa asiat ilon kautta.

Tärkeä juttu on ottaa selfie lähes joka kerta, kun tapaamme. Satu haluaa, että kuva postataaan heti Facebookiin. Ennen kotiin lähtöä on muistettava katsoa, kuka on kuvasta tykännyt ja mitä kommentteja on tullut.

Työni vuoksi tapaamme säännöllisen epäsäännöllisesti. Joskus tulee pitkiäkin taukoja tapaamisiin, mutta soittelemme kuitenkin puolin ja toisin. Omatuntoa joskus kolkuttaa, kun Satu puhelun päätteeksi toteaa, että oli kiva kuulla sun naurua. Tai kun kysyn, että nähdäänkö ensi viikolla, ja vastaus on, että olishan se ihan hyvä.

Tämä on kaveruutta parhaimmillaan.

Nina ja Satu

 

 

 

 

 

Kaveruutta ja leffoja

Kaveritoiminnassa mukana olevat Miska ja Aki kertovat kaveruudestaan videolla, jonka pääset katsomaan täältä. Heidän kaveruuden myötä on syntynyt pieni leffaharrastus. Elokuvan katselun yhteydessä käydään myös kahvilla ja jutellaan niin arkisia kuin syvällisempiäkin juttuja. 

 

 

Kaverin kanssa on kivaa!

Kaveripari Niina ja Samu ovat olleet mukana kaveritoiminnassa jo useamman vuoden ajan. Yhdesä on viihdytty niin ruuan, musiikin, televisiosarjojen kuin ruohonleikkaamisenkin parissa. Kaveripari kertoi, että yleensä Niina laittaa ruokaa ja Samu valitsee musiikin. Yhdessäolon hetket nostavat hymyn molempien huulille. Katso video täällä.

 

 

Miraa ja Pirjoa yhdistää kiinnostus musiikkiin

Mira ja Pirjo ovat olleet kavereita jo monta vuotta. Videolla he kertovat, kuinka ovat tavanneet sattumien kautta ja mitä tykkäävät yhdessä tehdä. Video löytyy täältä.