Mielekästä vapaa-aikaa kaverien kera

Vapaa-ajan toimintamme muotoja ovat erilaiset viikoittain kokoontuvat kerhot, kahdesti viikossa avoinna oleva kohtaamispaikka Ystävätupa, joka toinen viikko kokoontuvat Ystiksen senioriklubi ja Teiniklubi sekä kerran kuukaudessa järjestettävät Villiklubi ja Bragun Sateenkaariklubi. Tämän lisäksi toimintamme sisältää mm. erilaisia lyhytkursseja, kulttuuri- ja virkistysretkiä, matkoja ja tapahtumia.

Kevään kerhoihin tai Vekkarin vertaisryhmiin ei tarvitse erikseen hakea, sillä syksyllä saatu paikka on voimassa vielä kevään. Löydät listauksen kaikista ryhmistä tästä.

Leirit
Järjestämme myös leirejä koululaisille, nuorille, aikuisille ja senioreille. Myös enemmän tukea tarvitseville henkilöille  on järjestetty oma leiri. Tutustu lisää leireihin täältä.

Kaveritoiminta
Kaveritoiminta on nuorille ja aikuisille kehitysvammaisille ihmisille suunnattua kaveritoimintaa. Toiminnan tavoitteena on lisätä kehitysvammaisten ihmisten mahdollisuuksia osallistua yhteiskunnan eri toimintoihin kaverin kanssa. Lue lisää kaveritoiminnasta

Vekkaritoiminta
Vekkarin vertais- ja vapaaehtoistoiminnassa tapaat ihmisiä ja saat uusia ystäviä. Vekkari tukee vapaaehtoisia perustamaan vertaisryhmiä sekä toimimaan vertaisryhmien vetäjinä ja vapaaehtoistoimijoina. Vekkari on yhdessä tehty!