Liikuteltava ryhmätoiminta

Kiinnostaisiko musiikki, taide, kokkailu tai vaikkapa lukupiiri? Kutsu kerho kylään!

Kaikilla ei ole mahdollisuutta lähteä kodin ulkopuolelle mukaan harrastustoimintaan. Liikuteltava ryhmätoiminta tuo harrastuksen sinne missä osallistujatkin ovat esim. asumisyksikköön.

Toiminnan sisältö

Ryhmän aihe ja kertojen määrä sovitaan ja räätälöidään yhdessä tilaajan kanssa osallistujien tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaiseksi. Hinta määräytyy kokoontumiskertojen määrän, osallistujien määrän ja tarvittavan ohjaajaresurssin mukaan. Minimiosallistujamäärä on 4 hekilöä.

Esimerkki liikuteltavasta ryhmästä:

En osaa piirtää, osaan kuitenkin taiteilla – Kohtaamistaidetta kaikentaitoisille

Kohtaamistaide on monipuolista, moniaistista, vaiheistettua ja strukturoitua kuvataidetoimintaa. Virittäytyminen herättää aistit, keskittää ajatukset ja toimii siltana taidetyöskentelyyn. Taidetyöskentely yllättää, ilahduttaa ja mahdollistaa luovuuden ilmenemisen erilaisten valintojen avulla. Lopputuloksena syntyy esteettinen ja onnistunut taideteos. Arvostus tuottaa tekijälle hyvän mielen ja onnistumisen tunteen. Antamalla toisten taidetöille arvostusta, voi myös tuottaa iloa muille.

Ennen kerhokertojen alkamista järjestetään ohjaajan tutustumiskäynti tiloihin ja osallistujiin, heidän voimavaroihinsa ja mahdollisiin erityistarpeisiinsa. Ryhmän suositeltava koko on 4 – 8 henkilöä, riippuen toimintakyvystä ja mahdollisista avustajista.

6 toimintakertaa + mahdollisen taidenäyttelyn järjestäminen, toimintakerran kesto n. 1,5 h. Maksu:          60 €/osallistuja.

Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä teidän tarpeisiinne sopiva liikuteltava ryhmä!

Ota yhteyttä

Severiina Winqvist
Severiina Winqvist Vapaa-ajantoiminnan koordinaattori 040 835 0395