Talvileiri- täynnä liikunnan iloa!

 

 

 

Talvileiri järjestetään hiitolomaviikolla 17.-21.2.2020 Pajulahden liikuntakeskuksessa, Nastolassa. 

Yöleireillä on täysihoito sekä monipuolista ohjattua toimintaa - ulkoilua, pelejä ja leikkejä, uimista ja saunomista, makkaranpaistoa, luovaa toimintaa ja rentoutumista. Leiriin sisältyy bussikuljetukset toimistomme edestä (Läntinen Brahenkatu 2) liikuntakeskukseen ja takaisin.

Urheiluteemaisen talvileirin ohjaajina toimivat kokeneet leiriohjaajamme, mukana leiriviikolla on myös parkki- ja leiritoiminnan koordinaattori Emmi.

Ilmoittautumiset talvileiriin ke 1.1.2020 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Lisätietoja voit kysellä Emmiltä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 040 522 2138, voit myös jättää viestin vastaajaan.

Leiri on suunnattu alle 18-vuotiaille. Valinnat leireille tehdään hakuajan mentyä umpeen. Olemme yhteydessä kaikkiin.

Peruutusehdot:  Vahvistetun osallistumisen talvileiriin voi perua veloituksetta 15.1.2020 asti.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan  alle 17-vuotiailta 250€ ja alle 18-vuotiailta 340€.

 

_________________________________________________________________________

Leiritoimintamme tarjoaa vapaa-ajantoimintaa kesän ja talven lomakausille.

Järjestämme 4-5 päivää kestäviä kesäleirejä eri ikäisille kehitysvammaisille ihmisille ja yhden talvileirin koululaisille.
Leirejä toteutetaan sekä ympärivuorokautisina, että päiväleireinä.

Leiritoiminnan tavoitteena on tarjota toiminnallisia, leirielämyksiä ja -kokemuksia kerryttäviä lomajaksoja, joissa huomioidaan leiriläisten yksilölliset tarpeet.

Leireille hakemisesta ja hakuajoista ilmoitamme leirikauden lähestyessä näillä sivuilla.
Yhdistyksen jäsenet saavat tiedon leireistä myös jäsentiedotteen kautta.

Lisätietoa

Emmi Nuopponen
Emmi Nuopponen Parkki- ja leiritoiminnan koordinaattori 040 522 2138