Avoimet työpaikat

 

 

Haettavana tällä hetkellä

 

Ohjaajaa Oskarinpuiston kotiyhteisöön

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen 22.2.-31.8.2021 ohjaajaa Oskarinpuiston kotiyhteisöön. Aloitus mahdollista myös sopimuksen mukaan myöhemmin. Oskarinpuiston kotiyhteisö on koti 15 kehitysvammaiselle aikuiselle. Työaikana pääsääntöinen 2 -vuorotyö.

Arvostamme:
-kokemusta hoito- tai ohjaustyöstä
-joustavuutta ja kykyä hallita muutoksia
-hyviä työyhteisö ja vuorovaikutustaitoja

Edellytämme
-lähihoitajan tutkintoa, myös opiskelijat huomioidaan
-Valviran rekisteröintiä
-hygienia passia
-lainmukaista rokotesuojaa

Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset sähköpostilla mahdollisimman pian, viimeistään 15.2. mennessä.
Lisätietoja antaa palveluyksikön johtaja Kirsi Kanerva-Poranen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0447574108 (arkisin)

 

Ohjaajaa Haksulan toimijataloon

WANTED
Haksulan toimijatalo etsii ohjaajaa heti alkavaan sijaisuuteen. Sijaisuuden kesto 30.4.2021 asti. Kiinnostuitko? Laita sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviesti numeroon 041-54 66 838 heti tai viimeistään maanantaina 8.2.2021.

 

Kesä tulee ja toivottavasti myös leirit!
Haemme nyt joukkoomme leiritoiminnan koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Leiritoiminnan koordinaattori vastaa järjestölähtöisen leiritoiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, koordinoinnista ja raportoinnista. Työtä tehdään yksin ja yhdessä, leiriviikot yhdessä leiriläisten ja leiriohjaajien kanssa, suunnittelutyö itsenäisesti organisaation tuella.

Toimistomme sijaitsee Kalliossa, jossa myös toteutetaan osa päiväleireistä. Yöleirejä on eri puolilla Suomea. Edellytämme soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta ryhmämuotoisesta ohjaustyöstä, kehitysvamma-alan aiempaa kokemusta ja taitoa työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Työ vaatii hyvää suunnittelu- ja organisointikykyä, joustavuutta, itsenäistä työotetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme luovaa osaamista.

Työ on määräaikainen välillä 10.5.-15.9. Työsopimus on ehdollinen ja saattaa purkautua, mikäli leirejä ei voida toteuttaa koronaan liittyvien kansallisten ohjeiden mukaisesti. Pystymme tarjoamaan tilalle muuta työtä.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan tes:n mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa perheiden tuen päällikkö Katja Riikonen 11.2. klo 16-17, 2.3. klo 12-13 ja 8.3. klo 9-10 p. 044 741 6259.

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen 14.3.2021 mennessä. Hakemukset otsikolla "leiritoiminnan koordinaattori" osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Etsimme tilapäisiä perhehoitajia toimimaan perhehoitajana omassa kodissa.

Haluatko jakaa arkeasi erityistä tukea tarvitsevan lapsen, nuoren tai aikuisen kanssa?

Perhehoitajana toiminen edellyttää sosiaali- ja terveydenhuollon koulutusta tai vankkaa kokemusta erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kanssa toimimisesta.

Tilapäisen perhehoidon pituus voi olla muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Perhehoitajana teet sopimuksen Kehitysvammatuki 57 ry:n kanssa, sinulle maksetaan hoitopalkkio ja saat korvauksen hoidosta aiheutuneista kustannuksista.

Kehitysvammatuki 57 ry järjestää sinulle ennen aloittamista ennakkovalmennuksen perhehoitoon. Kehitysvammatuki 57 ry antaa sinulle tuen toimiessasi tilapäisenä perhehoitajana.

 

Mikäli kiinnostuit, niin ole yhteydessä palvelujohtaja Elina Raike-Ojaseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 0400676721.

 

 

Jatkuvassa haussa 

Tuntityöntekijöitä ohjaajan tai avustajan tehtäviin

Etsimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja alalle opiskelevia kesätöihin ja tuntitöihin. Kiinnostaisiko sinua lisätyöt?

Ole yhteydessä, niin kerromme lisää mahdollisuuksista.

palvelujohtaja Elina Raike-Ojanen, p. 0400676721, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tuntityöntekijöitä kotiparkkiin ja lasten teemailtoihin

Kotiparkki on kotiin vietävää tilapäistä hoitoa ja ohjausta lapselle, jolla on kehitysvamma tai muu laaja-alaisen tuen tarve. Hoitaja huolehtii lapsen ja hänen sisarustensa turvallisuudesta sekä arjen sujuvuudesta vanhempien toiveiden mukaisesti.  Työ painottuu arki-iltoihin töiden ja koulun jälkeen kestäen noin 2-3h kerrallaan. Hoitajilla on mahdollisuus työskennellä myös yhdistyksen perheilloissa sekä lasten teemapäivissä. Toivomme kokemusta erityislasten kanssa työskentelystä. Työ sopii myös alan opiskelijoille. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä. 

Ole yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää.  

parkkitoiminnan koordinaattori Aino Raike, p. 0405222138, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.