Avoimet työpaikat

 

 

Haettavana tällä hetkellä

Palveluyksikön johtaja Oskarinpuiston kotiyhteisöön

Haemme Helsingin Marjaniemeen Oskarinpuiston kotiyhteisöön palveluyksikön johtajaa.

Oletko sinä etsimämme uusia haasteita etsivä ennakkoluuloton ja innostunut vammaisalan ammattilainen?

Palveluyksikön johtaja johtaa oman palveluyksikkönsä arjen toimintaa, kehittämistyötä ja laadunhallintaa. Palveluyksikön johtaja toimii yksikön henkilöstön lähijohtajana ja vastaa yksikkönsä talouden suunnittelusta ja seurannasta sekä koordinoi sidosryhmäyhteistyötä.

Tehtävänkuvaan kuuluu osallistuminen organisaation johtamisen ja kehittämisen työryhmiin.Tehtävään valitulta edellytetään vähintään opisto- tai AMK-tasoista sosiaali- tai terveysalan tutkintoa (esim. sosionomi AMK, sairaanhoitaja AMK), riittävää johtamiskokemusta ja vähintään kahden vuoden työkokemusta kehitysvamma-alalta sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lue koko ilmoitus Duunitorista ja hae työpaikkaa.

 

OHJAAJA, Lähihoitaja Oskarinpuiston kotiyhteisöön

Etsimme määräaikaiseen sijaisuuteen 4.10.2021-31.12.2022 ohjaajaa Oskarinpuiston kotiyhteisöön.

Oskarinpuiston kotiyhteisö on koti 15 kehitysvammaiselle aikuiselle. Työaikana pääsääntöisesti 2 -vuorotyötä.

Arvostamme: kokemusta hoito- tai ohjaustyöstä joustavuutta ja kykyä hallita muutoksia hyviä työyhteisö ja vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme: lähihoitajan tutkintoa, myös opiskelijat huomioidaan Valviran rekisteröintiä hygienia passia ja lainmukaista rokotesuojaa.

Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset sähköpostilla mahdollisimman pian, viimeistään 26.9.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa palveluyksikön johtaja Kirsi Kanerva-Poranen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0447574108 tai palvelujohtaja Elina Raike-Ojanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0400676721 (arkisin)

 

 

OHJAAJAA, AMK/opisto, Haksulan toimijataloon

Tule mukaan kehittämään Haksulan toimijataloa! Toimijataloon tulee uusia toimijoita ja me tarvitsemme lisää työntekijöitä.

Etsimme Hakunilaan toimijataloon vakituiseen työsuhteeseen ohjaajaa. Työsuhde alkaa 4.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Yksikkö tarjoaa päiväaikaista työllistymistä ja osallisuutta edistävää toimintaa kehitysvammaisille ihmisille (toimijoille). Toiminta suunnitellaan toimijoiden kanssa, heidän tarpeidensa mukaisesti, noudattaen Kehitysvammatuki 57 ry:n arvoja ja strategiaa. Päämääränämme on mahdollistaa toimijoiden mahdollisimman suuri osallisuus. Haksulan toimijatalossa jokainen päivä on erilainen, työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja vaihtelevia.

Ohjaajaa rekrytoidessamme arvostamme kokemusta päiväaikaisessa toiminnassa työskentelystä kehitysvamma-alalla, autismiosaamista, taitoa ohjata tavoitteellisesti erilaisia ihmisiä ja ryhmiä sekä halua olla osallisena toiminnan jatkuvassa kehittämisessä. Tulevassa työssäsi tarvitset kokeilevan kehittämisen asennetta, joustavuutta, hyviä työyhteisötaitoja ja kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa.

Luemme eduksi mm. toimijoiden tavoitteita tukevan erityisosaamisen eri aloita, kokemuksen kehitysvammaisten ihmisten itsemääräämisoikeuden vahvistamisesta, vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinnan ja multisensorisen osaamisen.

Edellytämme sote-alan AMK- tai opistotasoista tutkintoa (esim. sosionomi AMK, sairaanhoitaja, fysioterapeutti, toimintaterapeutti) sekä Valviran rekisteröintiä. Tehtävässä vaaditaan myös hygieniapassia/suunnitelmaa sen suorittamisesta. Valitulta edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen rokotussuojaa ja pyydämme rikosrekisterilain 6.2.§:n mukaista rikosrekisteriotetta esitettäväksi.

Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemuksesi Hae työpaikkaa -painikkeen kautta tai lähetä hakemus mahdollisimman pian (19.9. mennessä) osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteydenotot ja tiedustelut Anne Wallenius arkisin p. 041 5466838 (klo 9-15)

www.facebook.com/haksulantoimijatalo

Linkki ilmoitukseen ja hae työpaikkaa

 

Etsimme tilapäisiä perhehoitajia toimimaan perhehoitajana omassa kodissa.

Haluatko jakaa arkeasi erityistä tukea tarvitsevan lapsen, nuoren tai aikuisen kanssa?

Perhehoitajana toiminen edellyttää sosiaali- ja terveydenhuollon koulutusta tai vankkaa kokemusta erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kanssa toimimisesta.

Tilapäisen perhehoidon pituus voi olla muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Perhehoitajana teet sopimuksen Kehitysvammatuki 57 ry:n kanssa, sinulle maksetaan hoitopalkkio ja saat korvauksen hoidosta aiheutuneista kustannuksista.

Kehitysvammatuki 57 ry järjestää sinulle ennen aloittamista ennakkovalmennuksen perhehoitoon. Kehitysvammatuki 57 ry antaa sinulle tuen toimiessasi tilapäisenä perhehoitajana.

Mikäli kiinnostuit, niin ole yhteydessä palvelujohtaja Elina Raike-Ojaseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 0400676721.

 

 

Jatkuvassa haussa 

Tuntityöntekijöitä ohjaajan tai avustajan tehtäviin

Etsimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja alalle opiskelevia kesätöihin ja tuntitöihin. Kiinnostaisiko sinua lisätyöt?

Ole yhteydessä, niin kerromme lisää mahdollisuuksista.palvelujohtaja Elina Raike-Ojanen, p. 0400676721, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tuntityöntekijöitä kotiparkkiin ja lasten teemailtoihin

Kotiparkki on kotiin vietävää tilapäistä hoitoa ja ohjausta lapselle, jolla on kehitysvamma tai muu laaja-alaisen tuen tarve. Hoitaja huolehtii lapsen ja hänen sisarustensa turvallisuudesta sekä arjen sujuvuudesta vanhempien toiveiden mukaisesti. 

Työ painottuu arki-iltoihin töiden ja koulun jälkeen kestäen noin 2-3h kerrallaan.

Hoitajilla on mahdollisuus työskennellä myös yhdistyksen perheilloissa sekä lasten teemapäivissä.

Toivomme kokemusta erityislasten kanssa työskentelystä. Työ sopii myös alan opiskelijoille. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä. 

Ole yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää.  

parkkitoiminnan koordinaattori Aino Raike, p. 0405222138, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.