Avoimet työpaikat

 

Haettavana tällä hetkellä

 

Tuntityöntekijöitä kotiparkkiin ja lasten teemailtoihin

Kotiparkki on kotiin vietävää tilapäistä hoitoa ja ohjausta lapselle, jolla on kehitysvamma tai muu laaja-alaisen tuen tarve. Hoitaja huolehtii lapsen ja hänen sisarustensa turvallisuudesta sekä arjen sujuvuudesta vanhempien toiveiden mukaisesti. Tämä voi olla esimerkiksi ulkoilua, harrastuksessa avustamista, lapsen tai nuoren kanssa yhdessä oloa, pelaamista. 

Työ painottuu arki-iltoihin ja viikonloppuihin kestäen noin 2-4h kerrallaan. Voit tehdä työtä joko aina samassa perheessä tai yksittäisiä työkeikkoja eri perheissä. 

Hoitajilla on mahdollisuus työskennellä myös yhdistyksen perheilloissa sekä lasten teemapäivissä.

Toivomme kokemusta erityislasten kanssa työskentelystä. Työ sopii myös alan opiskelijoille. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä. 

Ole yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää.  

parkkitoiminnan koordinaattori Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 044 4938083

 

Etsimme tilapäisiä perhehoitajia toimimaan perhehoitajana omassa kodissa.

Haluatko jakaa arkeasi erityistä tukea tarvitsevan lapsen, nuoren tai aikuisen kanssa?

Perhehoitajana toiminen edellyttää sosiaali- ja terveydenhuollon koulutusta tai vankkaa kokemusta erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kanssa toimimisesta.

Tilapäisen perhehoidon pituus voi olla muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Perhehoitajana teet sopimuksen Kehitysvammatuki 57 ry:n kanssa, sinulle maksetaan hoitopalkkio ja saat korvauksen hoidosta aiheutuneista kustannuksista.

Kehitysvammatuki 57 ry järjestää sinulle ennen aloittamista ennakkovalmennuksen perhehoitoon. Kehitysvammatuki 57 ry antaa sinulle tuen toimiessasi tilapäisenä perhehoitajana.

Mikäli kiinnostuit, niin ole yhteydessä palvelujohtaja Elina Raike-Ojaseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 0400676721.

 

Taustatukityöntekijäksi vapaaehtoistoimintaan

Hei sinä kohtaamisen ammattilainen tai opiskelija, tule Vekkarin taustatukityöntekijäksi!
Vekkarin vertais- ja vapaaehtoistoiminnassa on mukana joka vuosi 60-75 vapaaehtoista, joilla on tuen tarve. Taustatukityöntekijänä varmistat, että heillä on paras tuki vapaaehtoistehtävissä onnistumiseen.

Taustatukityöntekijöitä tarvitaan sekä kertaluontoisiin tapahtumiin että säännöllisesti kokoontuvien omaehtoisten harrastusryhmien avuksi, joten se sopii sekä satunnaista että säännöllistä tuntityötä etsiville. Tässä työssä pääset edistämään toimijuutta aidoimmillaan.

Palkkio perustuu yksityisen sosiaalialan työehtosopimukseen.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää. Soita tai lähetä sähköpostia vertais- ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 044 792 2752.