Treenivideot

Vipinä ja Treenaakotona.com toteuttivat yhdessä lyhyitä treenivideoita kaikkien käyttöön. Tee oheiset 10-15 minuutin jumpat vaikka keskellä päivää!

Tervehdys ja verryttely

Videoiden ohjaajat Ansku, Jukka, Sanna ja Meri kertovat Vipinän ja Treenaakotona.comin yhteistyöstä. Samalla verrytellään lihakset treenejä varten.

Kahvakuula

Sanna ja Jukka antavat kahvakuulalle kyytiä. Jos sinulla ei ole kahvakuulaa, niin voit tehdä liikkeet esim. vesipullolla tai jopa ilman välineitä.

Kuntonyrkkeily

Pidä 15 minuutin tauko arkisesta aherruksesta ja nyrkkeile hiki pintaan vaikka työpöydän äärellä. Tähän treeniin et tarvitse erityisiä välineitä tai paljon tilaa. Sanna ja Jukka näyttävät mallia.

Tanssi 1

Iloista mieltä helppojen tanssiaskelien parissa Merin ja Anskun kanssa! 

Tanssi 2

Meri ja Ansku diskoilevat ja sambaavat. Tanssi on hyväksi koordinaatiolle ja tasapainolle, aivoille ja sydämelle. Lisäksi tanssista tulee hyvä mieli. Video on tehty ilman musiikkia, joten voit laittaa taustalle omat suosikkibiisit soimaan ja sitten vaan tanssimaan!

Venyttely
Venyttely ylläpitää kehon liikkuvuutta ja vähentää lihaskireyksiä. Tule mukaan venymään Jessen ja Anskun seurassa!

Keskivartalotreeni
Keskivartalotreeni vahvistaa selän ja vatsan lihaksia. Tämä Anskun ja Jessen ohjaama jumppa tekee hyvää, jos selkää joskus kolottaa.

Jalkatreeni
Tämä Jukan ja Vuokon jalkatreeni tuo voimaa jaloille. Voit tehdä harjoitukset myös istuen.

Ylävartalotreeni

Tämä Jukan ja Vuokon ohjaama harjoitus tuo voimaa ylävartaloon. Ylävartalon harjoittelulla voi vähentää niskan ja yläselän särkyjä ja kolotuksia.

Kehonpainoharjoitus

Tässä videossa Aki ja Ansku ottavat oman kehonsa painoa käyttöön. He käyttävät keskivartalon lihasryhmiä ja jalkoja.

Lihaskunto

Aki ja Ansku jatkavat tässä harjoituksessa oman painonsa käyttöä ja ottavat myös käsipainoja mukaan. Liikkeet voi tehdä isoina tai pieninä, nopeasti tai hitaasti.

Liikkuvuus ja venyttely

Tämän videon aiheina ovat kehon liikkuvuus sekä venyttely. Titta ja Ansku näyttävät meille mallia.
Liikkeet voi halutessaan tehdä istuen tai seisten.

YIN jooga

Videossa Titta ja Ansku pitävät hengityksen ja ajatukset tässä hetkessä. YIN jooga tuo mukavaa liikkuvuutta selkärankaan ja lantioon.