Treenivideot

Vipinä ja treenaakotona.com/ toteuttivat yhdessä lyhyitä treenivideoita kaikkien käyttöön. Tee oheiset 10-15 minuutin jumpat vaikka keskellä päivää!

Tervehdys ja verryttely

Videoiden ohjaajat Ansku, Jukka, Sanna ja Meri kertovat Vipinän ja Treenaakotona.comin yhteistyöstä. Samalla verrytellään lihakset treenejä varten.

Kahvakuula

Sanna ja Jukka antavat kahvakuulalle kyytiä. Jos sinulla ei ole kahvakuulaa, niin ei hätää. Voit tehdä liikkeet esim. vesipullolla tai jopa ilman välineitä.

Kuntonyrkkeily

Pidä 15 minuutin tauko arkisesta aherruksesta ja nyrkkeile hiki pintaan vaikka työpöydän äärellä. Tähän treeniin et tarvitse erityisiä välineitä tai paljon tilaa. Sanna ja Jukka näyttävät mallia.

Tanssi 1

Iloista mieltä helppojen tanssi-askelien parissa Merin ja Anskun kanssa! Kesto 15 min.

Tanssi 2

Meri ja Ansku diskoilevat ja sambaavat. Tanssi on hyväksi koordinaatiolle ja tasapainolle, aivoille ja sydämelle. Lisäksi tanssista tulee hyvä mieli. Video on tehty ilman musiikkia, joten voit laittaa taustalle omat suosikkibiisit soimaan ja sitten vaan tanssimaan!

Venyttely

Venyttely ylläpitää kehon liikkuvuutta ja vähentää lihaskireyksiä. Tule mukaan venymään Jessen ja Anskun seurassa!

Keskivartalotreeni

Keskivartalotreeni vahvistaa selän ja vatsan lihaksia. Tämä Anskun ja Jessen ohjaama jumppa tekee hyvää, jos selkää joskus kolottaa!

Jalkatreeni

Tämä Jukan ja Vuokon jalkatreeni tuo voimaa jaloille. Voit tehdä harjoitteet myös istuen.

Ylävartalotreeni

Tämä Jukan ja Vuokon ohjaama harjoitus tuo voimaa ylävartaloon. Ylävartalon harjoittelulla voit vähentää niskan ja yläselän särkyjä ja kolotuksia!