Jäsenenä vaikutat

Kehitysvammatuki 57 ry:n jäsenenä tuet työtämme kehitysvammaisten ihmisten hyväksi. Jäsenmäärämme kautta vaikuttamisemme vahvistuu. Jäsenenä Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan osallistumalla yhdistyksen kevät- ja syyskokouksiin, hakeutumalla hallitustyöskentelyyn ja esim. toimikuntien toimintaan.

Jäsenmaksut 2020: henkilöjäsen 25 €, yhteisöjäsen 90 €.

Tarjoamme jäsenille seuraavat jäsenedut:

• neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsentiedote
  • Kehitysvammaisten Tukiliiton Tukiviesti- tai Leija-lehti
  • ohjausta ja neuvontaa
  • mahdollisuus vaikuttaa
  • alennusta KeMuT-lipuista (vuonna 2020 hinta jäsenille 12 euroa) sekä
  • edullisempi jäsenhinta osaan yhdistyksen järjestämistä matkoista ja retkistä.

Lisäksi yhteistyökumppanimme tarjoavat jäsenillemme seuraavat edut (voimassa vuonna 2020):

• What Matters to Me -palvelu käyttöösi maksuttomasti (normaalisti 1,49 e/kk): www.whatmatterstome.com/fi
  • Treenaakotona.comin vuosijäsenyys (12 kk) hintaan 97 e (normaalisti 149 e): www.treenaakotona.com
  • IPI Kulmakuppilassa 10 % alennus lauantaibrunssista ja ilmainen erikoiskahvi brunssin/lounaan/aamupalan kanssa: www.ipikulmakuppila.fi

Jäsentemme avulla kehitämme toimintaamme jäsenistömme ja yhteiskunnan tarpeita vastaavaksi, tule mukaan kehittämään ja vaikuttamaan. Liity jäseneksi tästä!

Kysy lisää jäsenasioista

Maria Kuosma
Maria Kuosma toimistosihteeri 0400 345 369

Voit soittaa jäsenyyteen liittyvissä asioissa (esim. muutokset) tai jos haluat liittyä jäseneksi.