Talous ja varainhankinta

Yhdistyksen keskeisimmät rahoituslähteet ovat Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus ja Helsingin kaupunki. Muita tulonlähteitä ovat jäsenmaksut, asiakaspalvelumaksut, vuokratuotot ja varainhankinnan eri muodot, kuten lahjoitukset ja yritysyhteistyö.

Yhdistyksen tukeminen yritysyhteistyöllä

Voitte tukea toimintaamme mm. lähtemällä yritysyhteistyöhön.Olemme toimineet useamman yrityksen kanssa yhteistyössä ja yhteistyöstä ovat hyötyneet molemmat osapuolet.

R-Officen kokemus yhteistyöstä

R-Office lähti mukaan yhdistyksen toimintaan mahdollistamalla Yeti-tabletin hankinnan Ystävätuvalle. Petri Pohjola R-Officelta kertoo, että he lähtivät yhteistyöhön, koska ”Kehitysvammatuki 57 ry:n toiminnan tukeminen ja positiivisten fiilisten ja elämänkokemusten tuottaminen Yetin kautta asiakkaalle kohtaa hyvin yrityksemme arvojen kanssa. Haluamme tukea päivittäisen elämänlaadun parantamista ja tuoda pieniäkin onnistumisia ja ilon momentteja.”

Petri kertoo olleensa tyytyväinen yhteistyöhön ja jatkavansa ilman muuta yhteistyötä myös jatkossa; ”Yhteistyö on sujunut mallikkaasti. Meille on ilo ja kunnia saada tarjota laitteet käyttöön.”

Kysy lisää yritysyhteistyöstä

Tiina Herttuainen