Lahjoitukset ja testamentit

Lahjoittamalla rakennat kanssamme hyvää elämää

Osallistu lahjoittamalla hyvien hetkien tarjoamiseen. Lahjoitusvaroilla järjestetään tapahtumia ja virkistystoimintaa kehitysvammaisille ihmisille ja heidän läheisilleen.

Voit lahjoittaa haluamasi summan yhdistyksen tilille FI59 8000 1600 2036 58. Käytäthän viitettä "57". Lämmin kiitos lahjoituksestasi!

Osta kannatusjäsenyys

Kannatusjäsenyys on määräaikainen ja se ei sisällä Kehitysvammaisten Tukiliiton jäsenyyttä. Kannatusjäsen saa yhdistyksen 4 kertaa vuodessa ilmestyvän jäsentiedotteen. Kannatusjäsenenä voit kysyä mainostilaa esimerkiksi jäsentiedotteestamme. Kannatusjäsenyys maksaa 150 € ja on voimassa vuoden.

Jos haluat ostaa kannatusjäsenyyden, ole yhteydessä toimistosihteeri Maria Kuosmaan (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Merkkipäivälahjoitukset

Voit tukea yhdistyksen arvokasta toimintaa ohjaamalla merkkipäivämuistamisesi yhdistykselle. Sekä yksityiset henkilöt että yritykset voivat pyytää tekemään lahjoituksen kehitysvammaisten ihmisten ja heidän perheidensä toiminnan tukemiseen mahdollisen muun muistamisen sijaan. Näin saat hyvän mielen sekä itsellesi että lahjoituksen tekijälle.

Ilmoita keräyksestä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin saat ohjeet keräyksestä viestimiseen. Keräämme sinulle listan onnittelijoista.

Testamenttilahjoitukset

Osoittamalla testamentin Kehitysvammatuki 57 ry:lle, voi tukea tärkeää toimintaamme esim. silloin kun ei ole omia perillisiä ja jäämistö siirtyisi muuten valtiolle. Olemme kiitollisia kaikista testamenttilahjoituksista ja noudatamme niiden tekijöiden toiveita.

Rahankeräysluvan tiedot

• Rahankeräysluvan saaja: Kehitysvammatuki 57 ry
  • Rahankeräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus, Arpajaishallinto
  • Rahankeräysluvan numero ja myöntämisajankohta: RA/2019/118, 7.2.2019
  • Keräyksen toimeenpanoaika ja -alue: 7.2.2019 - 30.1.2020, Uudenmaan maakunnan alue
  • Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerätyillä varoilla järjestetään tilaisuuksia, tapahtumia ja virkistystoimintaa
    kehitysvammaisille ihmiselle ja heidän läheisilleen.
  • Aika, jonka kuluessa kerättävät varat on tarkoitus käyttää: Kerättävät varat käytetään toimintaan tarpeen mukaan, normaalisti vuoden sisällä lahjoituksesta.
  • Käytännön toimeenpanija: Kehitysvammatuki 57 ry

Nina Korventaival