Anne Wallenius aloitti asiakkuus- ja laatupäällikkönä

Nainen, jolla on vaaleat hiukset ja silmälasit istuu tietokoneen ääressä.

Aamulla toimistolla oli tavallista enemmän innostunutta puheensorinaa ja kuulumistenvaihtoa, kun kahvikupin äärelle ilmestyi vanha tuttu, joka on uuden äärellä. Haksulan toimijatalon johtajana useita vuosia toiminut Anne Wallenius aloitti tänään uuden työn asiakkuus- ja laatupäällikkönä.

”Ihan mahtavaa oli hienoa saada liittyä joukkoon! Oli todella tervetullut olo. Jatkossa joudun varmaan kuitenkin huolehtimaan aamukahvini keitosta ihan itse”, Anne nauraa.

Annen tehtävään kuuluu muun muassa nykyisten palveluiden laadun kehittäminen ja uusien palveluiden suunnittelu. Anne tulee myös toimimaan vahvasti eri verkostoissa sekä sidosryhmissä.

”Olen toiminut lähijohtamisen tehtävissä suurimman osan työurastani. Onhan tämä tehtävä siirtyminen johonkin aivan uuteen. Tietenkin vähän jännittää. Olen aina kaikissa työrooleissani halunnut edistää sitä, että tukea elämässään tarvitsevat ihmiset tulevat tasa-arvoiseksi osaksi yhteiskuntaa. Uskon, että uudessa tehtävässäni pystyn vaikuttamaan tähän asiaan entistäkin enemmän.”

Tervetuloa, Anne!

Anne Wallenius.

Ota yhteyttä

Anne Wallenius

Asiakkuus- ja laatujohtaja
Päiväaikainen toiminta