Leirit ja retket

Kehitysvammatuki 57 ry järjestää helsinkiläisille kehitysvammaisille leiri- ja retkitoimintaa, jonka tärkein tavoite on tukea kokonaisvaltaisesti osallistujien hyvinvointia.

Leiritoiminta

Leirit tarjoavat osallistujille mahdollisuuden lomaan, jossa voi kokeilla vaikkapa uusia liikuntalajeja, revitellä karaokessa, jännittää bingoa ja ennen kaikkea nauttia hyvästä seurasta.

Varsinainen leirikausi painottuu kesään, jolloin alkaa viikoittain uusi leiri aina kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin. Tämän lisäksi järjestämme tilanteen mukaan myös muuta toimintaa sekä keväällä että syksyllä.

Kesäleireille haetaan tapahtumakalenterin kautta. Leiriaikataulun julkaisusta sekä hakemisesta tiedotetaan aina erikseen.

Retkitoiminta

Retket tuovat virkistystä arkielämään ja tarjoavat elämyksiä ja uusia kokemuksia. Ryhmässä on mukavaa ja turvallista matkustaa.

Vakiintuneita retkiä ovat tanssiretki Ämyrin lavalle kesäkuussa ja Mäntsälän lavalle elokuussa sekä retki kesäteatteriin ja senioreiden jouluretki. Vuosittain järjestetään myös miniristely. Näistä, kuten muista mahdollisista retkistä, tiedotetaan erikseen ja niille haetaan tapahtumakalenterin kautta.

Katja Riikonen.
Katja Riikonen

Perheiden tuen johtaja
Vaikuttamistoiminta
Ensitukityö

Marja Herala.
Marja Herala

Yhteisökoordinaattori
Ystävätupa, Klubitoiminta, Retket ja matkat