Hae mukaan

Hae mukaan kerhoihin ja Vekkarin ryhmiin 1.–20.8.2023. Kerhoihin ja ryhmiin saattaa jäädä vapaita paikkoja, joita voi hakea myös hakuajan jälkeen.

Etsitkö harrastusta? Tutustu Kehitysvammatuki 57 ry:n kerhoihin ja vapaaehtoisten vetämiin harrastusryhmiin. Löydät kaikki kerhot ja ryhmät tästä:  Tapahtumakalenterista

Täytä hakulomake Tapahtumakalenterista viimeistään 20. elokuuta 2023. Tarvitset ilmoittautumista varten sähköpostiosoitteen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, soita koordinaattoreille. Löydät koordinaattoreiden puhelinnumerot tämän sivun alalaidasta.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat sähköpostiin kiitosviestin. Jos viestiä ei tule, jossakin on tapahtunut virhe. Tarkista silloin roskapostikansiosi. Jos viestiä ei löydy sieltäkään, täytä lomake uudelleen tai soita koordinaattoreille ja varmista onko ilmoittautuminen tullut.

Ilmoitamme 1.9. mennessä, oletko päässyt kerhoon tai ryhmään. Jos kerho tai ryhmä on täynnä, pääset varasijalle. Ilmoitamme sinulle, jos paikkoa vapautuu syksyn aikana. Lähetämme tiedot sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitat hakulomakkeessa.

Jos kerho- tai ryhmäpaikkoja jää vapaaksi, kerhoihin ja ryhmiin voi tulla mukaan myöhemminkin. Voit kysyä vapaaksi jääneitä kerho- ja ryhmäpaikkoja 4.9. alkaen. Severiinalta voi kysyä kerhoista ja Venniltä Vekkarin ryhmistä (yhteystiedot alla).

Kerho- ja ryhmäpaikat on tarkoitettu vain hakijalle. Et siis voi antaa omaa paikkaasi kaverille. Et voi myöskään kutsua kaveria mukaan kerhoon vierailulle.

Jos haluat mennä tutustumaan johonkin kerhoon, täytyy asiasta sopia etukäteen Severiinan kanssa.

 

 

Ota yhteyttä

Severiina Winqvist.
Severiina Winqvist

Vapaa-ajan toiminnan koordinaattori
Kerhot ja kurssit
Liikuteltava ryhmätoiminta

Jan Törnblom.
Jan Törnblom

Vertais- ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Vekkarin ryhmät