Muu kehittämistoiminta

Toiminnan kehittäminen ja yhteistyö muiden järjestöjen, tukipiirien, ammattilaisten, oppilaitosten ja alueen kulttuuritoimijoiden ja muiden organisaatioiden kanssa on meille sydämen asia.

Teemme yhteistyötä ilolla myös mm. Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungin sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kanssa.

Osallistumme Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n, Uudenmaan Kehitysvammaisten tukipiiri ry:n, Kehitysvammaliiton, Kehitysvamma-alan asumisen neuvottelukunnan, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n sekä muiden valtakunnallisten alan järjestöjen toimintaan.

Kehitämme alaamme. Tällä hetkellä hallinnoimme kolmea valtakunnallista kehittämishanketta: 2023), Hetkittäin -hanketta (2022-2024) ja teemme myös yhteistyötä muiden toimijoiden hankkeiden kanssa.

Tilaa asiantuntijuutta

Kehitysvammatuki 57 ry:ltä voi tilata asiantuntijaluentoja, sparrausta, työnohjausta ym.  Kehitysvammatuki 57 ry:ltä tilataan asiantuntijaluentoja erilaisten organisaatioiden toimesta.

Yhdistyksellä on asiantuntijuutta kehitysvamma-alalla mm. itsemääräämisoikeudesta, erityislasten perheiden tarpeista, leiri- ja ryhmätoiminnasta, haastavasta käyttäytymisestä, tuetusta vapaaehtoistoiminnasta, asumisesta, osallisuutta tukevasta päiväaikaisesta toiminnasta ja seksuaalisuudesta. Lue lisää ja ota yhteyttä: Tilaa koulutusta

Elina Vienonen.
Elina Vienonen

Kehittämisjohtaja
Kehittämistoiminta
Viestintä