Toimintaa lapsille

Lasten teemapäivät eli perjantai- ja lauantaiparkit on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille, joilla on kehitysvamma tai muu vastaava laaja-alaisen tuen tarve.

Kaksi poikaa istuvat vierekkäin.

Toimintoihin voivat hakea Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Keravalla tai Tuusulassa asuvat alle 18-vuotiaat lapset ja heidän sisaruksensa. Teemapäivät järjestetään yhdistyksen omissa tiloissa Ystävätuvalla tai ennalta määritellyssä retkikohteessa.

Lasten teemapäivissä on lapsille kulloisenkin teeman mukaista yhteistä ohjattua toimintaa. Parkit tarjoavat uusia elämyksiä ja mahdollistavat lapsen kokemuksen vertaisesta seurasta. Parkeissa osaavat hoitajamme tarjoavat lapsille onnistumisen kokemuksia sekä tekemisen iloa lapsen vahvuudet huomioon ottaen.

Järjestämme myös erityistä tukea tarvitsevien lasten alle 18-vuotiaille sisaruksille omia teemapäiviä, joissa sisarukset pääsevät luottamuksellisessa vertaisseurassa jakamaan kokemuksiaan erityisestä sisaruudesta.

Perjantaiparkin osallistumismaksu on 10 €/lapsi ja lauantaiparkin osallistumismaksu on 20 €/lapsi. Osallistumismaksu sisältää iltapalan tai lounaan, materiaalit/retkikustannukset sekä osaavien ohjaajiemme avun, ohjauksen ja tuen.

Vahvistetun osallistumisen parkkiin voi perua veloituksetta 12 tuntia ennen alkamisajankohtaa. Lyhyemmällä aikavälillä ilman lääkärintodistusta peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan osallistumismaksu.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumakalenterin kautta

Tapahtumakalenterista löydät kaikki tulevat lasten teemapäivät.

Parkkitoiminnan tapahtumat

Ota yhteyttä

Heidi Rinta-Lusa.
Heidi Rinta-Lusa

Parkkitoiminnan koordinaattori
Tilapäishoito
Lasten teemapäivät

Heini Lahtinen.
Heini Lahtinen

Perhetyöntekijä
Perheiden vertaistukitoiminta
Perheiden viikonloppukurssit
Lasten teemapäivät ja tilapäishoito