Tilaa kerho kotiin

Onko sinulla jo valmiina porukka, joka haluaisi harrastaa? Olisiko harrastaminen helpointa, jos harrastus tulisi kotiin tai muuhun sovittuun paikkaan esim. kuntosalille? Jos vastaat kyllä, niin liikuteltava kerhotoiminta voi olla juuri sinulle.

Kiinnostaisiko musiikki, taide, kokkailu tai vaikkapa lukupiiri? Kutsu kerho kylään!

Kaikilla ei ole mahdollisuutta lähteä kodin ulkopuolelle mukaan harrastustoimintaan. Liikuteltava ryhmätoiminta tuo harrastuksen sinne missä osallistujatkin ovat esim. asumisyksikköön.

Ryhmän aihe suunnitellaan yhdessä tilaajan kanssa osallistujien tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaiseksi. Hinta määräytyy kokoontumiskertojen määrän, osallistujien määrän ja tarvittavan ohjaajamäärän mukaan. Minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä ja ryhmä pitää olla tilaajalla jo valmiina.

Pääosin liikuteltavat kerhot ovat kuuden kerran mittaisia ja yhden kerran kesto on 60 minuuttia. Kerhossa voi olla yksi ohjaaja, jos lähellä on joku, esimerkiksi asumisyksikön oma ohjaaja, joka voi poikkeustilanteessa auttaa.

Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä Severiinaan ja mietitään yhdessä teidän tarpeisiinne sopiva liikuteltava ryhmä! Yhteydenotto ei vielä sido mihinkään. Suunnittelun jälkeen kerhosta lähetetään tarjous. Kerho toteutetaan vasta tarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Severiina Winqvist.

Ota yhteyttä

Severiina Winqvist

Vapaa-ajan toiminnan koordinaattori
Kerhot ja kurssit
Liikuteltava ryhmätoiminta