Kerhot ja ryhmät

Tarjoamme monipuolisia liikunta, musiikki ja taidekerhoja, joiden joukosta löytyy mukavia harrastuksia kaikille!

Henkilö näyttää peukaloa keilapallo toisessa kädessä.

Kuva: Jarmo Mela

Kerhot on tarkoitettu tietyn kaupungin asukkaille, esimerkiksi helsinkiläisille tai vantaalaisille. Se johtuu siitä, että kaupungit rahoittavat kerhoja. Suurin osa kerhoista on tarkoitettu eri ikäisille helsinkiläisille, joilla on kehitysvamma tai vastaava erityisen tuen tarve. Kerhoissa on osallistumismaksu. Kerhoissa on kaksi ohjaajaa, jotka ovat vastuussa osallistujista. Jos kuitenkin tarvitset paljon apua, ota mukaan henkilökohtainen avustaja.

Mitä eroa on kerhoilla ja Vekkarin ryhmillä?

Vekkarin harrastusryhmät on tarkoitettu Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten asukkaille. Vekkarin ryhmissä ei yleensä ole osallistumismaksua. Vekkarin harrastusryhmissä ei ole ohjaajia. Vapaaehtoiset suunnittelevat ja järjestävät toimintaa. Vapaaehtoisilla on apuna taustatukihenkilö. Vapaaehtoiset eivät ole vastuussa osallistujista. Jos tarvitset apua toimintaan osallistumisessa, wc-käynnillä tai oikean reitin löytämisessä, ota mukaan henkilökohtainen avustaja.

Kaksi ihmistä istuu pöydän ääressä ja pelaa lautapeliä.

Tutustu Vekkarin ryhmiin

Vekkarin harrastusryhmissä voit tavata muita, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista kuin sinä. Ryhmiin haetaan elokuussa, mutta paikkoja saattaa aueta ympäri vuoden.

Katso Vekkarin harrastusryhmät
Kaksi ihmistä seisoo selät vastakkain ja laulaa mikrofoniin.

Tutustu kerhotarjontaan

Pääset katsomaan kaikki kerhot tästä. Haku kerhoihin tapahtuu elokuussa, mutta paikkoja saattaa olla avoinna ympäri vuoden. Sivun alusta löydät tiedon, mikäli kerhoissa on paikkoja jäljellä.

Katso kaikki kerhot

Ota yhteyttä

Severiina Winqvist.
Severiina Winqvist

Vapaa-ajan toiminnan koordinaattori
Kerhot ja kurssit
Liikuteltava ryhmätoiminta

Jan Törnblom.
Jan Törnblom

Vertais- ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Vekkarin ryhmät