Elina Vienonen valittu kehittämisjohtajan sijaiseksi

Elina Vienonen aloittaa kehittämisjohtajan sijaisena 13.3.2023 alkaen.

Pyysimme Elinaa kertomaan hiukan itsestään.

“Olen Elina Vienonen ja juuri nyt olen uuden äärellä työelämässäni. Siirryn Kehitysvammatuki 57:n kehittämisjohtajan tehtävään Mari Monosen jäädessä perhevapaalle. Marille ja minulle on onneksi varattu pari viikkoa yhteistä työaikaa, jolloin pääsen perehtymään tulevaan työtehtävääni hänen ohjauksessaan. Odotan tulevaa muutosta työelämässäni innoissani, ja samalla tiedän, että minulla on paljon opittavaa, toivottavasti myös jotain tuotavaa uudessa työyhteisössä ja -tehtävässä.

Olen työskennellyt Autismiliitossa vuosien ajan useissa eri tehtävissä, mieluisimpina niistä olen kokenut kehittämistehtävät eri projekteissa, joista viimeisimmässä kirjoitin ja toimitin Autismikirjon lapset ja nuoret -oppaan, joka on osa kansallisen lapsistrategian toimeenpanoa.

Vapaa-ajallani harrastan tarinateatteria, nautin taiteesta, teatterista, museoista, näyttelyistä, konserteista, lukemisesta ja neulomisesta. Olen avoin, utelias, positiivisesti elämään suhtautuva ja työelämässä pidän haasteista ja monipuolisesta työnkuvasta. Odotan innolla uusia haasteita ja antoisia kohtaamisia, joita on varmasti paljon luvassa. Kohta nähdään!”

Tervetuloa Elina! Saamme osaavan ammattilaisen joukkoamme täydentämään!