Karhurinteen kotiyhteisön tupien nimet on päätetty!

  • Uutiset
  • Julkaistu:
  • Kirjoittanut: Mikko Apell
Ryhmä ihmisiä kerääntyneenä olohuoneeseen

Karhurinteen kotiyhteisössä järjestetään asukaskokous kolme kertaa kuukaudessa. Kokouksessa käydään läpi tärkeitä yhteisiä asioita ja kerrotaan muun muassa tulevista retkistä ja tapahtumista.

Yksi asukkaita ja ohjaajia puhututtaneista asioista kevään aikana on ollut eri kotien nimet. Tähän asti kotien välikaisina niminä ovat olleet kirjaimet A, B ja C. Asukkaat ovat ehdottaneet kevään ajan nimiä ja erilaisista ehdotuksista luontoaiheiset nimet ovat tuntuneet sopivilta Karhurinteen sijainnin vuoksi. Lopulta päädyttiin lintujen nimiin: Tiitiäinen, Kuukkeli ja Hippiäinen.

Kokouksessa asukkaat päättivät, mikä linnun nimi sopii parhaiten millekin kodille:

  • Yläkerran A-tupa sai nimen Tiitiäiset
  • Yläkerran B-tupa sai nimen Kuukkelit
  • Alakerran C-tupa sai nimen Hippiäiset

Kokouksessa todettiin, että myös erillisasunnot tarvitsevat luontoaihesen nimen. Olivian ehdotus Ketunpesät oli kaikkien mielestä hyvä, joten nyt myös rivitaloilla on lempinimi!

Nimiasian ratkettua siirryttiin muihin aiheisiin, kuten siihen, ketkä haluavat lähteä heinäkuussa kesäretkelle. Retkiä on tulossa ainakin kaksi, toinen Linnanmäelle ja toinen Korkeasaareen.

Tupien puhelinnumerot ja muut Karhurinteen yhteystiedot voi tarkistaa täältä: https://www.kvtuki57.fi/palvelutoiminta/karhurinteen-kotiyhteiso/

Tiina Toivonen.

Ota yhteyttä

Tiina Toivonen

Palveluyksikön johtaja
Karhurinteen kotiyhteisö

Kirjoittaja

Mikko Apell

Viestintäkoordinaattori
ViisSeiska-lehti
Jäsenasiat