Seuraatko meitä jo somessa?

Tiesitkö, että Kehitysvammatuki 57:lla on monta Facebook-sivua? Sivuja on useita, jotta voit tykkäämällä itse valita, mistä asioista haluat saada tietoa.

Kuvan kasitasoinen. Taustalla ihminen, jolla parta ja tumma tukka. Edessä liila tausta ja Kehitysvammatuki 57 ry:n logo sekä sosiaalisen kanavan tunnukset, instagram, facebook, twitter ja youtube.

Vastaamme nyt myös perheiden toiveeseen saada oma sivu, joka keskittyy nimenomaan perheille suunnattuun toimintaan.

Tykkää kaikista sinua kiinnostavista sivuista niin pysyt ajan tasalla!

Facebook-sivumme

Linkki Facebook-sivulle: Kehitysvammatuki 57 ry on pääsivumme, josta kaikkien kannattaa tykätä. Sivulta saat tietoa yhdistyksen monipuolisesta toiminnasta.

Tykkää lisäksi seuraavista sivuista, jos sivun asiat kiinnostavat sinua:

  • Linkki Ystävätupa ja kerhot Facebook-sivulle: Ystävätupa ja kerhot – Kehitysvammatuki 57 ry: Seuraa tätä sivua ja saat ajankohtaista tietoa vapaa-ajan toiminnastamme. Kuulet esimerkiksi, mitä Ystiksellä tapahtuu, mitä retkiä on suunnitteilla ja missä ryhmissä on tilaa. Sivulla jaetaan myös kivoja kuvia toiminnasta.
  • Linkki Perheiden Facebook-sivuille:  Perheille – Kehitysvammatuki 57 ry: Järjestämme vertais- ja virkistystoimintaa myös perheenjäsenille. Tätä sivua seuraamalla saat tiedon perheiden tapahtumista ja toiminnasta, ja muista perheenjäseniä koskevista asioista.
  • Linkki Vekkarin Facebook-sivuille: Vekkari – saavutettavaa vapaaehtoistoimintaa: Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta? Seuraa tätä sivua niin tutustut vapaaehtoisten yhteisöömme ja saat tietoa siitä, kuinka voit tulla mukaan.

Jokaisella toimijatalollamme ja kotiyhteisöllämme on omat Facebook-sivut, joilla toimijat, asukkaat ja työntekijät kertovat yksiköiden arjesta. Sivuja pääset seuraamaan näistä linkeistä:

Kahdella kehittämishankkeellamme on omat sivut, joita kannattaa seurata, jos niiden teemat kiinnostaa:

  • Selkeästi meille: Hankkeessa lisätään verkkopalvelujen ja viestinnän kognitiivista saavutettavuutta yhteiskunnassa. Seuraa sivua ja opit varmasti uutta aiheesta!
  •  Hetkittäin: Hankkeessa parannetaan ikääntyneiden ja muistisairaiden kehitysvammaisten ihmisten elämänlaatua. Sivulla kuulet hankkeen kuulumisia.

 

Muut sosiaalisen median kanavat

Löydät Kehitysvammatuki 57 ry:n myös Instagramista, Twitteristä ja Youtubesta nimellä “kvtuki57”. Voit seurata meitä myös niissä kanavissa.