Selkeästi meille -hankkeen loppuwebinaari

Kehitysvammatuki 57 ry:n ja Kehitysvammaliiton yhteinen valtakunnallinen Selkeästi meille -hanke on kehittänyt työkaluja ja toimintamalleja digipalvelujen helppokäyttöisyyden ja ymmärrettävyyden parantamiseksi. Hankkeen loppuwebinaari kokoaa yhteen neljän vuoden aikana kerätyn tiedon ja tarjoaa sen kaikkien saataville.

Henkilö osoittaa sormella värikäs paita ja lippahattu päässä. Teksti Selkeästi meille -hankkeen loppuwebinaari. Laita kalenteriin ylös 5.12.2023 kello 10-12.

Tule kuuntelemaan, miten yhteistyössä eri toimijoiden kanssa on edistetty ja parannettu digipalveluiden helppokäyttöisyyttä ja ymmärrettävyyttä. Tilaisuus on kaikille avoin, eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tilaisuus tallennetaan.

Webinaarin ajankohta

  • Aika: tiistai 5.12. kello 10–12
  • Paikka: verkossa, Teams-alustalla
  • Osallistumislinkki: lisätään 5.12.2023 kello 9.00 selkeästimeille.fi-sivulle. Pääset sinne tästä linkistä (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Mitä loppuwebinaari tarjoaa

  • Opit, mitä ovat kognitiivisen saavutettavuuden ohjeet ja arviointikriteeristö, sekä miten niiden avulla arvioidaan ja parannetaan verkkopalveluiden helppokäyttöisyyttä ja ymmärrettävyyttä.
  • Saat käyttöösi myös toimintamallit, joiden avulla voit järjestää tuetun käyttäjätestauksen tai saavutettavuuden iskuryhmän.
  • Mitä kuntien, hyvinvointialueiden ja viranomaisten kanssa järjestetyissä yhteiskehittämistyöpajoissa on opittu verkkopalveluiden ymmärrettävyydestä.
  • Miten yhteiskehittämällä luodaan entistäkin parempia verkkopalveluita.

Webinaarin puhujat

Tilaisuudessa on puhumassa Selkeästi meille -hankkeen työntekijät sekä kokemusasiantuntijat. Tilaisuuden alustavat Kehitysvammatuki 57 ry:n toiminnanjohtaja Nina Korventaival ja Kehitysvammaliiton saavutettavuusyksikön johtaja Sami Älli.

Tervetuloa mukaan!

Satu Timperi.

Lisätiedot

Satu Timperi

Hankepäällikkö
Selkeästi meille -hanke (2020-2023)