Liikuteltava kerhotoiminta

Kiinnostaisiko musiikki, taide, kokkailu tai vaikkapa lukupiiri? Kutsu kerho kylään!

Kaikilla ei ole mahdollisuutta lähteä kodin ulkopuolelle mukaan harrastustoimintaan. Liikuteltava ryhmätoiminta tuo harrastuksen sinne missä osallistujatkin ovat esim. asumisyksikköön.

Ryhmän aihe ja kertojen määrä sovitaan ja räätälöidään yhdessä tilaajan kanssa osallistujien tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaiseksi. Hinta määräytyy kokoontumiskertojen määrän, osallistujien määrän ja tarvittavan ohjaajaresurssin mukaan. Minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä.

Esimerkki liikuteltavasta ryhmästä

Ilahdu liikkeestä – tanssia ja joogaa kaiken taitoisille

Tutustumme luovaan tanssiin, sovellettuun joogaan ja erilaisiin läsnäoloharjoituksiin rennossa ja iloisessa ilmapiirissä. 

Matalan kynnyksen tanssi- ja joogaharjoitukset kannustavat tutustumaan omaan kehoon ja olemaan vuorovaikutuksessa muiden ryhmäläisten kanssa liikkuen.

Ennen kerhokertojen alkamista järjestetään ohjaajan tutustumiskäynti tiloihin ja osallistujiin, heidän voimavaroihinsa ja mahdollisiin erityistarpeisiinsa. Ryhmän koko 4–8 henkilöä, riippuen toimintakyvystä ja mahdollisista avustajista. Toimintakerran kesto sovitusti n. 45 - 90 min. Ohjaaja: Vea Vainio.

 

Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä teidän tarpeisiinne sopiva liikuteltava ryhmä!

Ota yhteyttä

Severiina Winqvist
Severiina Winqvist vapaa-ajan toiminnan koordinaattori 040 835 0395