Vapaaehtoiseksi tapahtumiin

Tälle sivulle päivitetään lista Vekkarin vapaaehtoistehtävistä, joihin voit ilmoittautua.

Koronaviruksen takia Vekkarin toiminta tapahtuu tällä hetkellä etänä.

Vapareiden tapaaminen videopuhelulla tiistaina 27.4. kello 17-18 
Tule moikkamaan muita vapareita videopuheluun! Tapaamiseen pääset tästä linkistä.
Tarvitset: tietokoneen tai älypuhelimen, jossa on nettiyhteys. 

Tule kertomaan Vekkarista uusille vapaaehtoisille lauantaina 15.5. 
Haluaisitko mukaan uusien vapaaehtoisten koulutukseen kertomaan Vekkarista?   Ilmoittaudu 040 834 62 73 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tarvitset: tietokoneen tai älypuhelimen, jossa on nettiyhteys. 

Tule testaamaan keskustelukortteja netissä maanantaina 17.5. kello 16-18
Onko omista asioista päättäminen sinulle tärkeää?  
Etevan työntekijät ovat suunnitelleet keskustelukortteja, joiden avulla voi keskustella omaan elämään liittyvistä päätöksistä. Nyt he haluaisivat kuulla, mitä mieltä Vekkarin vapaaehtoiset ovat korteista. Tule kokeilemaan kortteja videopuhelulla netissä! Saat linkin tapaamiseen, kun ilmoittaudut puhelimella 040 834 62 73 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tarvitset: tietokoneen tai älypuhelimen, jossa on nettiyhteys.

Maailma kylässä -tapahtuma 29. ja 30.5. netissä 
Maailma kylässä -tapahtuma on tänä vuonna virtuaalinen tapahtuma netissä. Tapahtuman teema on tulevaisuus. Vekkarin vapaaehtoisena voit osallistua eri tavoin. 
Alta löydät vapaaehtoistehtäviä festivaalin ajaksi:

1.     Maailma kylässä -lehtisten jakaminen
Saamme tapahtumalehtiä jaettavaksi ennen tapahtumaa. Haluatko jakaa lehtiä esim. naapureillesi? Ilmoittaudu 040 834 62 73 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

2.     Tee video Maailma kylässä -tapahtumaan. Sovi aika!
Haluatko tehdä oman videon Maailma kylässä-tapahtumaan? Videolla voit esiintyä, opettaa taidon tai kertoa, mitä ajattelet festivaalin teemasta, tulevaisuudesta. Kuvauksen voi tehdä, kun sinulle sopii. Vekkari auttaa. Ilmoittaudu 040 834 62 73 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

3.     Kerro, mitä ajattelet tulevaisuudesta! Kirjoita tai piirrä.
Maailma kylässä -tapahtuman teemana on tulevaisuus.  Mitä sinä ajattelet tulevaisuudesta? Mitä toivot tulevaisuudelta? Miltä tulevaisuus voisi näyttää, tuntua tai kuulostaa? Kerro piirtämällä tai kirjoittamalla! Voit myös kirjoittaa tarinan tai runon. Lähetä valmis teos osoitteeseen Vapaaehtoistoiminta, Kehitysvammatuki 57 ry, Tunnus 5000227, 00003 Vastauslähetys. Kuoreen ei tarvitse laittaa postimerkkiä. Kuvat ja kirjoitukset julkaistaan netissä Maailma kylässä  -viikonloppuna 29. ja 30.5.2021.

4.     Maailma kylässä tapahtumapäivät 29.-30.5.2021:
-Puistosiivous. Vekkari järjestää puistosiivoustalkoot lauantaina 29.5. kello 13-16. Tapaaminen Ystävätuvan edessä kello 12.45. Samalla seuraamme yhdessä Maailma kylässä-lähetystä!  Osallistujille tarjotaan kahvia ja välipalaa. Tapahtuma saattaa peruuntua, jos sää on huono tai koronatartunnat lisääntyvät. Ilmoittaudu puhelimella 040 834 62 73 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
-Oma suora lähetys. Haluatko esiintyä suorassa lähetyksessä festivaalin katsojille? Voit tulla esim. toimistolle tekemään suoran lähetyksen nettiin. Voit esimerkiksi laulaa, lausua runon, opettaa tanssin, opettaa kädentaitoja tai pitää puheen. Saat apua Vekkarista.  Ilmoittaudu puhelimella 040 834 62 73 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tule testaamaan SELVIS-verkkokurssia toukokuussa.
Verkkokurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia uusia asioita hyvinvoinnista. Kurssilla opit, mitä hyvinvointi tarkoittaa. Opit, miten voit jutella siitä toisten kanssa. Opit, miten voit kannustaa toisia pitämään huolta omasta hyvinvoinnista. Hyvinvointikaveri voi olla mukana esimerkiksi vapaa-ajan harrastuksessa. Verkkokurssin järjestää Kehitysvammaliitto. Kouluttajana on Liisa Jokela. Hyvinvointikaveri-kurssi on toukokuussa neljä kertaa. Tapaamisajat: tiistaisin 4.5., 11.5., 18.5. ja 25.5. klo 17-18.30. Ilmoittautuneet saavat linkin tapaamiseen. Tarvitset: tietokoneen tai älypuhelimen, jossa on nettiyhteys. Ilmoittaudu 040 834 62 73 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

Ota yhteyttä

Venni Turtiainen
Venni Turtiainen vertais- ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori 044 792 2752