Vapaaehtoisten koulutus

Tervetuloa mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Seuraava uusien vapaaehtoisten koulutus järjestetään helmi-maaliskuussa tiistaina 28.2. kello 17-19.30 ja 4.3. kello 10-16. Ilmoittaudu koulutukseen tämän linkin kautta: koulutukseen ilmoittautuminen.

Toimintaan voit tulla mukaan myös joustavasti ympäri vuoden. Toimintaan perehdytys ei vielä sido sinua mihinkään. Kysy lisää lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 040 160 9017. Perehdytykset järjestetään Kehitysvammatuki 57 ry:n Ystävätuvalla osoitteessa Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs, Helsinki tai etäyhteydellä Teamsin kautta.

 

Vapaaehtoisena voit toimia lasten tai aikuisten parissa, ryhmissä tai kaverina yhdelle henkilölle. Voit valita itse, millaisia tehtäviä teet ja kuinka usein. Vapaaehtoiselle ei makseta palkkaa eikä toiminnasta tule kuluja. Tarjoamme vapaaehtoisille koulutuksen toimintaan tullessa ja perehdytämme vapaaehtoistehtäviin.

Millaiset vapaaehtoistehtävät sinua kiinnostavat?

Vapaaehtoisuus perustuu jokaisen omiin kiinnostuksen kohteisiin, tietoihin ja taitoihin. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, sillä perehdytämme kaikkiin vapaaehtoistehtäviin. Toiminnasta vastaavat työntekijät sekä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan koordinaattorit ovat tukenasi vapaaehtoisena toimiessasi.

 

Tule mukaan mainioon porukkaamme!

 

Toimintaa tukee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) Veikkauksen tuotoilla.

Ota yhteyttä

Veera Hietanen
Veera Hietanen vapaaehtoistoiminnan koordinaattori 040 160 9017