Digikaverikoulutus

Toukokuussa koulutamme vapaaehtoisia digikavereiksi verkkokoulutuksen avulla. Koulutuksen käytyään vapaaehtoinen voi toimia  digikaverina kehitysvammaiselle aikuiselle. Lisäkouluttautuminen muihin Kehitysvammatuki 57 ry:n vapaaehtoistehtäviin sekä peruskoulutukseen osallistuminen on mahdollista ensi syksynä.

Digikaveriksi!

Haluatko toimia vapaaehtoisena verkossa, tutustua uuteen kaveriin ja jakaa ajatuksia ja kuulumisia sähköpostin, somen tai vaikka videopuhelun välityksellä? Uusi digikaverikoulutus on tulossa toukokuussa ja koulutus toteutuu kahtena arki-iltana, tiistaina 26.5. klo 17-18.30 ja torstaina 28.5. klo 17-18.30. Verkkokoulutuksen sisältönä Kehitysvammatuki 57 ry: n esittely, vapaaehtoisuuden periaatteet, kehitysvammaisuus, vapaaehtoisuus verkossa ja digikaverina toimiminen.  

Poikkeusaikana kaveriin voi tutustua ja jakaa ajatuksia verkossa. Digikaveruutta voi jatkaa poikkeusajan jälkeen joko samassa muodossa, tai siirtyä kaveritoimintaan kaveripariksi, joka tapaa toisiaan mukavan yhteisen tekemisen merkeissä noin kerran kuukaudessa. Lisätietoa kaveritoiminnasta löydät täältä.

Ilmoittaudu mukaan verkkokoulutukseen tästä.

 

 

 

Mikäli sinulla on koulutuksiin tai vapaaehtoistoimintaan liittyviä kysymyksiä, niin niihin vastaa mielellään toiminnan koordinaattori Jenna Luoto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 040 160 9017.

Toimintaa tukee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) Veikkauksen tuotoilla.

Kuva: Papunet papunet.net

 

Askarruttaako sinua vielä jokin asia? Kysy lisää Jennalta:

Jenna Luoto
Jenna Luoto Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori 040 160 9017