Vapaaehtoisten koulutus

Meillä voivat kaikki toimia vapaaehtoisina. Osaan vapaaehtoistehtävistä voi tulla vapaaehtoiseksi vaikka heti, mutta joihinkin vapaaehtoistehtäviin tarvitaan koulutus. Oma vapaaehtoisen koulutuspolkusi riippuu siitä, mikä tehtävä sinua kiinnostaa. Tervetuloa tutustumaan eri tapoihin tehdä hyviä tekoja!

vekkari

Kaveri on kaverina yhdelle kehitysvammaiselle ihmiselle, Vekkarin taustatukihenkilö tukee vertaisryhmän vetäjää tai mahdollistaa kehitysvammaisten ihmisten vapaaehtoistoiminnan erilaisissa tapahtumissa, Ystävätuvan vapaaehtoinen toimii juttelu- ja peliseurana, perhetoiminnassa pääsee touhuamaan lasten kanssa ja Vekkarin vapaaehtoiset toimivat tapahtumissa. Mahdollisuuksia on vielä lisää esim. kotiyhteisössä ja toimijatalossa. Mikä olisi sinun juttusi? Tiesithän, että toimimme pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla!

Tutustu lisää www.kvtuki57.fi/vapaaehtoisille

Syksyn koulutukset järjestetään 10.9-1.10. maanantai-iltaisin klo 17-19.30 sekä toinen koulutus 20.10 ja 27.10 klo 10-15.30. Ilmoittaudu mukaan!

Tarkempi ohjelma tarkentuu myöhemmin. Koulutus on ilmainen eikä osallistuminen vielä sido sinua mihinkään.

Meidät löytää Maailma Kylässä -festivaalien Mahdollisuuksien torilta 26.-27.5. paikalta C201.

Voit tulla tutustumaan myös vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksiin iltapalan merkeissä to 31.5. klo 17-19 Ystävätuvalle (Läntinen Brahenkatu 2, 4. kerros). Tapahtuma löytyy myös Facebookista. Ilmoittaudu mukaan Veeralle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 040 160 9017. Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot.

Ilmoittaudu koulutukseen täyttämällä alla oleva lomake. Mikäli sinulla on koulutuksiin tai vapaaehtoistoimintaan liittyviä kysymyksiä, niin niihin vastaa mielellään toiminnan koordinaattori Veera Hietanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 160 9017.