Vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus syyskuussa 2020


Tervetuloa mukaan vapaaehtoistoimintaan! Vapaaehtoisena voit toimia lasten tai aikuisten parissa, ryhmissä tai kaverina yhdelle henkilölle. Voit valita itse, millaisia tehtäviä teet ja kuinka usein. Vapaaehtoiselle ei makseta palkkaa eikä toiminnasta tule kuluja. Uusille vapaaehtoisille järjestetään koulutus syyskuussa, tervetuloa mukaan!

 

 

 

Millaiset vapaaehtoistehtävät sinua kiinnostavat?

Syksyn aikana on mahdollista ryhtyä vapaaehtoiseksi, sillä koulutamme uusia vapaaehtoisia syyskuussa!

Koulutuskokonaisuus järjestetään kahtena lauantaina. Oma vapaaehtoisen koulutuspolkusi riippuu siitä, mitkä tehtävät sinua kiinnostavat.

12.9. klo 10-16 (peruskoulutus) 

Vapaaehtoistoiminta Kehitysvammatuki 57 ry:ssä, vapaaehtoisuuden periaatteet, kehitysvammaisuus, vapaaehtoistoiminnan tavoitteet ja vaikutukset. 

Aamupäivän osuus on kaikille vapaaehtoisiksi haluaville. Iltapäivän osuus on tarkoitettu kaveritoiminnasta, taustavaparina toimimisesta, Ystävätuvasta ja perhetoiminnasta kiinnostuneille vapaaehtoisille. 

 

26.9. klo 10-16 (jatkokoulutus)

Taustavaparitoiminta, kaveritoiminta. 

Tämä kerta on kaveritoiminnasta ja taustavaparitoiminnasta kiinnostuneille. 

 

Kaveriksi ja taustavapariksi haluavan tulee käydä myös jatkokoulutus.  Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, perehdytämme kaikkiin vapaaehtoistehtäviin. Toiminnasta vastaavat työntekijät sekä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan koordinaattorit ovat tukenasi vapaaehtoisena toimiessasi.


Koulutus on ilmainen eikä osallistuminen vielä sido sinua mihinkään, mutta ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Koulutuksen yhteydessä tarjoamme aamukahvit, lounaan ja välipalaa. Ilmoitathan, jos et pääse paikalle tai sinulla on jokin erityisruokavalio.  

Ilmoittaudu koulutukseen täyttämällä lomake, lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 040 160 9017.  

Koulutukset järjestetään Kehitysvammatuki 57 ry:n Ystävätuvalla osoitteessa Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs, Helsinki. 

 

Toimintaa tukee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) Veikkauksen tuotoilla.

 

 

Askarruttaako sinua vielä jokin asia? Kysy lisää Jennalta:

Jenna Luoto
Jenna Luoto Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori 040 160 9017