Haluatko vapaaehtoiseksi?


Tervetuloa mukaan vapaaehtoistoimintaan! Vapaaehtoisena voit toimia lasten tai aikuisten parissa, ryhmissä tai kaverina yhdelle henkilölle. Voit valita itse, millaisia tehtäviä teet ja kuinka usein. Vapaaehtoiselle ei makseta palkkaa eikä toiminnasta tule kuluja. Uusia vapaaehtoisia perehdytetään toimintaan ympäri vuoden, tervetuloa mukaan!

 

 

 

Millaiset vapaaehtoistehtävät sinua kiinnostavat?

Vapaaehtoisuus perustuu jokaisen omiin kiinnostuksen kohteisiin, tietoihin ja taitoihin. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, sillä perehdytämme kaikkiin vapaaehtoistehtäviin. Toiminnasta vastaavat työntekijät sekä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan koordinaattorit ovat tukenasi vapaaehtoisena toimiessasi.


Toimintaan perehdytys on ilmainen eikä osallistuminen vielä sido sinua mihinkään. Ilmoita itsesi mukaan ja kysy lisää lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 040 160 9017. Perehdytykset järjestetään pääsäntöisesti Kehitysvammatuki 57 ry:n Ystävätuvalla osoitteessa Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs, Helsinki. 

Tule mukaan mainioon porukkaamme!

 

Toimintaa tukee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) Veikkauksen tuotoilla.

 

 

Askarruttaako sinua vielä jokin asia? Kysy lisää Jennalta:

Jenna Luoto
Jenna Luoto Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori 040 160 9017