Vapaaehtoisten koulutus

 Meillä voivat kaikki toimia vapaaehtoisina. Osaan vapaaehtoistehtävistä voi tulla vapaaehtoiseksi vaikka heti, mutta joihinkin vapaaehtoistehtäviin tarvitaan koulutus. Oma vapaaehtoisen koulutuspolkusi riippuu siitä, mikä tehtävä sinua kiinnostaa. Tervetuloa tutustumaan eri tapoihin tehdä hyviä tekoja!

kuva, jossa on Vekkarin vapaaehtoiset Maailma Kylässä festivaaleilla 2018Kaveri on kaverina yhdelle kehitysvammaiselle ihmiselle, Vekkarin taustatukihenkilö tukee vertaisryhmän vetäjää tai mahdollistaa kehitysvammaisten ihmisten vapaaehtoistoiminnan erilaisissa tapahtumissa, Ystävätuvan vapaaehtoinen toimii juttelu- ja peliseurana, perhetoiminnassa pääsee touhuamaan lasten kanssa ja Vekkarin vapaaehtoiset toimivat tapahtumissa. Mahdollisuuksia on vielä lisää esim. kotiyhteisössä ja toimijatalossa. Mikä olisi sinun juttusi? Tiesithän, että toimimme pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla!

Tutustu lisää www.kvtuki57.fi/vapari

Ilmoittaudu mukaan seuraavaan koulutukseen täältä. Seuraava peruskoulutuskoulutus järjestetään 21.1. ja 23.1. klo 17.00-19.30 sekä jatkokoulutus lauantaina 2.2. klo 10-15.30. 

Koulutuspaketin ohjelma

21.1. Vapaaehtoistoiminta Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry:ssä 
Tämä kerta on kaikille vapaaehtoiseksi haluaville.

23.1. Mitä kehitysvammaisuudella tarkoitetaan?
Tämä kerta on tarkoitettu kaveritoiminnasta, taustatukihenkilönä toimimista, Ystävätuvasta ja perhetoiminnasta kiinnostuneille vapaaehtoisille.

2.2. Kaveritoiminnan esittely ja mahdollisuus osallistua kaveriparien yhteisvirkistykseen
Tämä kerta on kaveritoiminnasta kiinnostuneille (jatkokoulutus).

2.2. Taustatukihenkilötoiminta 
Tämä kerta on taustatukihenkilöksi haluaville (jatkokoulutus).

Ohjelmaan voi tulla vielä pieniä muutoksia.
Koulutus on ilmainen eikä osallistuminen vielä sido sinua mihinkään, mutta ilmoittautuminen koulutukseen on sitova.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Mikäli sinulla on koulutuksiin tai vapaaehtoistoimintaan liittyviä kysymyksiä, niin niihin vastaa mielellään toiminnan koordinaattori Veera Hietanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 160 9017. 

kuva, jossa STEA:n logo