Vapaaehtoisten koulutus

Meillä voivat kaikki toimia vapaaehtoisina. Osaan vapaaehtoistehtävistä voi tulla vapaaehtoiseksi vaikka heti, mutta joihinkin vapaaehtoistehtäviin tarvitaan koulutus. Oma vapaaehtoisen koulutuspolkusi riippuu siitä, mikä tehtävä sinua kiinnostaa. Kaveriksi ja taustatukihenkilöksi haluavan tulee käydä myös jatkokoulutus. Tervetuloa tutustumaan eri tapoihin tehdä hyviä tekoja pääkaupunkiseudulla! 

Tutustu lisää www.kvtuki57.fi/vapari ja
ilmoittaudu mukaan seuraavaan koulutukseen täältä.

Helmikuun koulutuspaketin ohjelma 

Koulutuspaketin ohjelma
Peruskoulutus 3.2. ja 5.2. klo 17.00-19.30 sekä jatkokoulutus lauantaina 15.2. klo 10-15.45

3.2. Vapaaehtoistoiminta Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry:ssä 
Tämä kerta on kaikille vapaaehtoiseksi haluaville.
 
5.2.  Mitä kehitysvammaisuudella tarkoitetaan?
Tämä kerta on tarkoitettu kaveritoiminnasta, taustatukihenkilönä toimimista, Ystävätuvasta ja perhetoiminnasta kiinnostuneille vapaaehtoisille.
 
15.2. Kaveritoiminnan esittely 
Tämä kerta on kaveritoiminnasta kiinnostuneille (jatkokoulutus).
 
15.2. Taustatukihenkilötoiminta 
Tämä kerta on taustatukihenkilöksi haluaville (jatkokoulutus).
Ohjelmaan voi tulla vielä pieniä muutoksia. Koulutus on ilmainen eikä osallistuminen vielä sido sinua mihinkään, mutta ilmoittautuminen koulutukseen on sitova.

Mikäli sinulla on koulutuksiin tai vapaaehtoistoimintaan liittyviä kysymyksiä, niin niihin vastaa mielellään toiminnan koordinaattori Satu Timperi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 044 792 2752. Lue lisää vapaaehtoistoiminnasta kotisivuiltamme.

Ilmoittaudu mukaan helmikuun koulutukseen täältä!

*) Koulutusohjelmiin voi tulla vielä pieniä muutoksia. Koulutuksen yhteydessä tarjoamme aamukahvit, lounaan ja välipalaa. Ilmoitathan, jos et pääse paikalle tai sinulla on jokin erityisruokavalio. Koulutus on ilmainen eikä osallistuminen vielä sido sinua mihinkään, mutta ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Toimintaa tukee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) Veikkauksen tuotoilla.

Askarruttaako sinua vielä jokin asia? Kysy lisää Satulta:

Satu Timperi
Satu Timperi Vertais- ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori 044 792 2752