Digikaverikoulutus

Huhtikuussa koulutamme vapaaehtoisia digikavereiksi verkkokoulutuksen avulla. Koulutuksen käytyään vapaaehtoinen voi toimia  digikaverina kehitysvammaiselle aikuiselle. Lisäkouluttautuminen muihin Kehitysvammatuki 57 ry:n vapaaehtoistehtäviin sekä peruskoulutukseen osallistuminen on mahdollista ensi syksynä.

Digikaveriksi!

Haluatko toimia vapaaehtoisena verkossa, tutustua uuteen kaveriin ja jakaa ajatuksia ja kuulumisia sähköpostin, somen tai vaikka videopuhelun välityksellä? Uusi digikaverikoulutus on tulossa huhtikuussa ja siihen voit osallistua valintasi mukaan joko lauantaina 4.4. klo 10-14 tai kahtena arki-iltana ma 6.4. klo 17-18.30 & ke 8.4. klo 17-18.30. Verkkokoulutuksen sisältönä Kehitysvammatuki 57 ry: n esittely, vapaaehtoisuuden periaatteet, kehitysvammaisuus, vapaaehtoisuus verkossa ja digikaverina toimiminen.  

Poikkeusaikana kaveriin voi tutustua ja jakaa ajatuksia verkossa. Digikaveruutta voi jatkaa poikkeusajan jälkeen joko samassa muodossa, tai siirtyä kaveritoimintaan kaveripariksi, joka tapaa toisiaan mukavan yhteisen tekemisen merkeissä noin kerran kuukaudessa. Lisätietoa kaveritoiminnasta: https://www.kvtuki57.fi/vapaaehtoisille/kaveritoiminta 

Ilmoittaudu mukaan verkkokoulutukseen alla olevista linkeistä :  

 

Lauantaitoteutus Ilmoittaudu mukaan koulutukseen la 4.4.

Arki-iltatoteutus Ilmoittaudu mukaan koulutukseen ma 6.4. & ke 8.4.

 

kuva, jossa Vekkarin vapaaehtoisia

 

Mikäli sinulla on koulutuksiin tai vapaaehtoistoimintaan liittyviä kysymyksiä, niin niihin vastaa mielellään toiminnan koordinaattori Jenna Luoto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 040 160 9017.

Toimintaa tukee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) Veikkauksen tuotoilla.

 

Askarruttaako sinua vielä jokin asia? Kysy lisää Jennalta:

Jenna Luoto
Jenna Luoto Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori 040 160 9017