Vapaaehtoisten koulutus

Tervetuloa mukaan vapaaehtoistoimintaan

Seuraava uusien vapaaehtoisten peruskoulutus järjestetään lokakuussa 2021, ilmoittautuminen koulutukseen on nyt auki. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Vapaaehtoisena voit toimia lasten tai aikuisten parissa, ryhmissä tai kaverina yhdelle henkilölle. Voit valita itse, millaisia tehtäviä teet ja kuinka usein. Vapaaehtoiselle ei makseta palkkaa eikä toiminnasta tule kuluja. Tarjoamme vapaaehtoisille koulutuksen toimintaan tullessa ja perehdytämme vapaaehtoistehtäviin. Toistaiseksi vapaaehtoistehtävät toteutuvat etänä, ulkona tai verkossa.

Millaiset vapaaehtoistehtävät sinua kiinnostavat?

Vapaaehtoisuus perustuu jokaisen omiin kiinnostuksen kohteisiin, tietoihin ja taitoihin. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, sillä perehdytämme kaikkiin vapaaehtoistehtäviin. Toiminnasta vastaavat työntekijät sekä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan koordinaattorit ovat tukenasi vapaaehtoisena toimiessasi.

Toimintaan voit tulla mukaan joustavasti ympäri vuoden. Toimintaan perehdytys on ilmainen eikä siihen osallistuminen vielä sido sinua mihinkään. Kysy lisää lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 040 160 9017. Perehdytykset järjestetään verkossa videopuhelun välityksellä tai epidemiatilanteen ja -ohjeistusten salliessa Kehitysvammatuki 57 ry:n Ystävätuvalla osoitteessa Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs, Helsinki. 

Tule mukaan mainioon porukkaamme!

 

Toimintaa tukee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) Veikkauksen tuotoilla.

Ota yhteyttä

Veera Hietanen
Veera Hietanen vapaaehtoistoiminnan koordinaattori 040 160 9017