Hae mukaan esiintyjäksi KeMuT-tapahtumaan

Piirroskuva, jossa on neljä kättä, jotka pitelevät eri esineitä. Yhdessä kädessä on mikrofoni, toisessa maalausvälineitä, kolmannessa pääkallo ja neljännessä sirkuspatukka.

KeMuT-kulttuuritapahtuma on juhla taiteelle ja taiteilijoille! Tapahtuma tarjoaa joka vuosi uusia ja yllätyksellisiä kulttuurikokemuksia kaikille. Lavalla voi nähdään tanssia, musiikkia, sirkusta, runoutta ja paljon muuta. KeMuissa jokainen saa olla juuri sellainen kuin on ja tehdä juuri omanlaista taidetta!

Tänä vuonna KeMuT järjestetään lauantaina 7.9.2024 Helsingin Messukeskuksen Siivessä. Tapahtuma on esteetön ja noudatamme turvallisemman tilan periaatteita.

Hae mukaan esiintyjäksi KeMuihin!

Onko sinulla tai ryhmälläsi esitys, joka ansaitsee tulla nähdyksi? Esitys voi olla teatteria, musiikkia, runoutta, tanssia tai jotain ihan uutta. Yllätä meidät! KeMuissa saat loistaa ja innostaa muita!

  • Esitys voi olla kestoltaan 3–15 minuuttia.
  • Lähetä näyte esityksestä videolla viimeistään sunnuntaina 19.5.2024
  • Video voi olla missä muodossa tahansa, esimerkiksi linkki YouTubeen, Instagramiin, TikTokiin, sähköpostin liitetiedosto, WhatsApp-viesti tai Google Drive –linkki.
  • Muista liittää mukaan myös yhteystietosi.

Hae mukaan viimeistään sunnuntaina 19.5.2024. Ilmoitamme kaikille hakeneille tietoa valinnasta tiistaina 18.6.2024.

Lisätiedot ja yhteystiedot

Onko sinulla kysymyksiä KeMuihin liittyen tai haluat lisätietoa artistihausta? Voit laittaa Mikolle viestiä sähköpostilla tai puhelimella (myös Whatsapp).

Ota yhteyttä

Mikko Apell

Viestintäkoordinaattori
ViisSeiska-lehti
Jäsenasiat