Kaveritoiminta

Toiminta yhdistää kavereiksi kaksi henkilöä, joilla on samankaltaisia mielenkiinnon kohteita. Kaverinsaajalla on erityisen tuen tarve ja kaverivapaaehtoisella ei.

Kaksi ihmistä istuu kalliolla kesäisessä, puolipilvisessä säässä. Taustalla näkyy kerrostaloja ja puita.

Kaupungissa on tarjolla monenlaista tekemistä, kuten leffateattereita, ulkoilumahdollisuuksia, ravintoloita, teattereita, kahviloita ja uimahalleja. Kaverin kanssa on mukavampaa lähteä tutustumaan erilaisiin vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin. Kaveripari tapaa noin kerran kuukaudessa, kun se sopii molempien aikatauluun ja he sopivat tapaamisajat keskenään.

Kaveruussuhteet muotoutuvat kaikki omanlaisikseen. Tekemisen ei tarvitse olla kallista tai monimutkaista, vaan kaverukset tekevät yhdessä tavallisia asioita. Käydään vaikkapa kävelylenkillä, kahvilla, metsäretkellä, leffassa tai molempia kiinnostavassa tapahtumassa.

Vapaaehtoisen kaverin tehtävänä ei ole valvoa, ohjata, hoitaa tai avustaa erityistä tukea tarvitsevaa henkilöä, vaan olla aidosti kaveri. Toiminnassa mukana oleville järjestämme työnohjauksellisia tapaamisia, sekä koulutus- ja virkistyspäiviä.

Toimintaan perehdytetään uusia vapaaehtoisia myös ympäri vuoden. Ota yhteyttä toiminnan koordinaattoriin Veeraan ja kysy lisää.

Kaksi henkilöä poseeraa iloisesti kameralle vierekkäin vaalean taustan edessä. Heillä on käsissään kuvausrekvisiittana kylttejä. Kylteissä on hattu, rusetti ja käsi, jossa pikkurilli ja etusormi ovat pystyssä.

Etsitkö itsellesi kaveria?

Voit hakea kaveria täyttämällä alla olevasta painikkeesta avautuvan kaverinhakulomakkeen. Lomake avautuu uudessa välilehdessä.

Kaverinhakulomake

Raportoi tapaamisesta kaveriparisi kanssa

Mitä kivaa teitte tällä kertaa yhdessä? Oheisen painikkeen kautta avautuu uudessa välilehdessä lomake, jolla voit kertoa tapaamisestanne koordinaattorille.

Kaveritapaamisten raportointi
Veera Hietanen.

Ota yhteyttä

Veera Hietanen

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Vapaaehtoistoiminta
Kaveritoiminta