Kehitysvammatuki 57 ry:n Vuoden vapaaehtoinen 2023 on Seija Suokko

  • Uutiset
  • Julkaistu:
  • Kirjoittanut: Veera Hietanen

5. joulukuuta vietetään Vapaaehtoisten päivää. Yhdistyksen Vuoden vapaaehtoiseksi 2023 on valittu Seija Suokko. Kiitämme Seijaa ja kaikkia muita vapaaehtoisiamme vuodesta 2023!

Seija Suoko toimi vapaaehtoisena Kehitysvammatuki 57 ry:ssä vuodesta 2016. Seija oli monipuolinen kädentaitaja, joka ilahdutti kaiken ikäisiä ihmisiä työpajoissa, kursseilla ja tapahtumissa. Pandemian aikana hän lähti ennakkoluulottomasti toteuttamaan etätoimintaa. Seija oli aktiivinen verkostoituja, joka lähti innolla mukaan uusiin projekteihin. Hän ideoi ja toteutti toimintaa yhteistyössä muun muassa Espoon Työväenopiston, Annantalon, Helsingin kaupungin taidemuseon ja Olarin seurakunnan kanssa.

Aurinkoinen ja kannustava Seija oli vapaaehtoisten keskuudessa arvostettu ja pidetty tekijä. Muistamme hänet taitavana, aktiivisena ja huomaavaisena yhteisön jäsenenä.

Haluamme kiittää kaikkia upeita vapaaehtoisamme toiminnalle antamastanne ajasta! Vuonna 2023 on oltu lipaskerääjinä, talkoolaisina festareilla, ohjattu harrastusryhmiä, vaikutettu työpajoissa, koettu hyviä hetkiä Kaveritoiminnassa ja Perhekamut-toiminnassa sekä tehty paljon muuta merkityksellistä yhdessä. Kiitos vapaaehtoisillemme!

 

Veera Hietanen.

Kirjoittaja

Veera Hietanen

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Vapaaehtoistoiminta
Kaveritoiminta