Petrus Koskimies aloitti Oskarinpuiston toimijatalon johtajana

Oskarinpuiston toimijatalossa iloittiin uudesta palveluyksikön johtajasta, kun leirikoordinaattorina reilun vuoden toiminut Petrus Koskimies palasi Oskarinpuistoon uudessa roolissa!

”Tuntuu siltä, että tässä tilanteessa on paljon tuttua ja turvallista, mutta samaan aikaan vielä enemmän uutta ja jännittävää. Olin kuitenkin muutaman vuoden töissä ohjaajana tässä samassa kiinteistössä, ja luonnollisesti toimijatalokin tuli tutuksi. Kuitenkin tämäkin ympäristö on omanlaisensa, ja pitää sisällään paljon opittavaa ja ymmärrettävää, joten on mahtavaa päästä uuden äärelle,” Petrus kertoo.

”Uskon, että lähihoitajan ja ohjaajan taustasta on paljon hyötyä. Olen myös työskennellyt eri tehtävissä yhdistyksen sisällä, joten minulla on valmiiksi laaja kuva yhdistyksen toiminnasta. Pidän lisäksi haasteista, toiminnan kehittämisestä ja ongelmanratkaisuista, joten en säikähdä pieniä muutoksia tai muuttuvia tekijöitä.”

”On tosi mukava aloittaa syksy uudessa tehtävässä, ja oppia taas uutta. Tää on mielenkiintoinen ja laaja tehtävä, ja on tosi hienoa olla mukana tässä porukassa ja palata takaisin Oskarinpuistoon!”

Tervetuloa takaisin, Petrus!”

Petrus Koskimies.
Petrus Koskimies

Palveluyksikön johtaja
Oskarinpuiston toimijatalo