Uusia nimityksiä yhdistyksen toimistolla

Kehitysvammatuki 57 ry:n uuteen valtakunnallisen Selkeästi meille -hankkeen hankepäälliköksi on valittu Satu Timperi. Satun sijaisena Vekkari-toiminnassa aloittaa Venni Turtiainen.

Kaksi ihmistä, jolla toisella on puhelin korvalla ja toinen ojentaa kaulanauhan puhelimessa olevalle henkilölle.

Kehitysvammatuki 57 ry:n uuteen valtakunnallisen Selkeästi meille -hankkeen hankepäälliköksi on valittu Satu Timperi. Hankkeen tarkoituksena on edistää tiedon saavutettavuutta yhteiskunnassa. Satu on toiminut vuodesta 2017 vertais- ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina vekkaritoiminnassa. Satu on myös työskennellyt Kehitysvammatuki 57 ry:ssä mm. leireillä, vapaa-ajan toiminnassa sekä käynnistänyt tukihenkilötoiminnan. Satu kuuluu myös yhdistyksen viestintätiimiin ja viestintä on lähellä Satun sydäntä.

Satun sijaisena aloittaa Venni Turtiainen 24.2.2020 Venni on aiemmin työskennellyt Oskarinpuiston toimijatalossa ja yhdistyksemme vapaa-ajan toiminnassa kansainvälisyyskerhon ohjaajana. Venni odottaa innolla, että pääsee tutustumaan vapaaehtoisiin! Voit tutustua lisää kevään vapaaehtoistoimintaan ja ilmoittautua mukaan tästä.