Jäsenyys

Kehitysvammatuki 57 ry:n jäsenenä tuet työtämme kehitysvammaisten ihmisten hyväksi. Jäsenmäärämme kautta vaikuttamisemme vahvistuu. Jäsenenä Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan osallistumalla yhdistyksen kevät- ja syyskokouksiin, hakeutumalla hallitustyöskentelyyn ja esim. toimikuntien toimintaan.

Jäsenmaksut 2021: henkilöjäsen 25 €, yhteisöjäsen 90 €.

Tarjoamme jäsenille seuraavat jäsenedut:

• neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsentiedote
  • Kehitysvammaisten Tukiliiton Tukiviesti- tai Leija-lehti
  • ohjausta ja neuvontaa
  • mahdollisuus vaikuttaa
  • alennusta KeMuT-lipuista (vuonna 2021 hinta jäsenille 12 euroa) sekä
  • edullisempi jäsenhinta osaan yhdistyksen järjestämistä matkoista ja retkistä.

Lisäksi yhteistyökumppanimme tarjoavat jäsenillemme seuraavat edut (voimassa vuonna 2021):

• What Matters to Me -palvelu käyttöösi maksuttomasti (normaalisti 1,49 e/kk): www.whatmatterstome.com/fi
  • Treenaakotona.comin vuosijäsenyys (12 kk) hintaan 97 e (normaalisti 149 e): www.treenaakotona.com
  • IPI Kulmakuppilassa 10 % alennus lounaasta sekä lauantaibrunssista ja ilmainen erikoiskahvi brunssin/lounaan/aamupalan kanssa: www.ipikulmakuppila.fi

Jäsentemme avulla kehitämme toimintaamme jäsenistömme ja yhteiskunnan tarpeita vastaavaksi, tule mukaan kehittämään ja vaikuttamaan. Liity jäseneksi täyttämällä alla oleva lomake.

Maria Kuosma
Maria Kuosma hallinnon assistentti 0400 345 369