Intoa yhteisestä pelistä

Vipinä-siili ja pelinappulat

Työpaikoilla lasketaan saavutuksia ja tuloksia erilaisten tulostaulujen, pisteytyksien ja edistymispalkkien avulla, ja edistymistä palkitaan kunniamerkein tai kunniakirjoin. Kotona meillä saattaa olla listoja, joita täytetään, kun määrätty tehtävä on tehty tai ranteessa saattaa olla mittari, joka seuraa liikkumista minuutin ja kalorin tarkkuudella.

Vipinä-liikuntapeli on kehitetty asukkaalle ja kotiyhteisölle, jotta liikkumista ja aktiivisuutta on mahdollista seurata konkreettisella tavalla. Peli voi innostaa liikkumiseen ja auttaa sitoutumaan, se voi tsempata niitä, jotka tykkäävät kilpailemisesta, mutta liikkuminen ei niin paljoa kiinnosta. Vipinäpelin säännöistä sovitaan yhdessä ja koko asumisyhteisö asukkaineen ja henkilökuntineen voi osallistua siihen.

Vipinäpeli kestää yhden kuukauden ja peli päättyy Vipinäbileisiin. Vipinäpelissä jokainen kilpailee vain omien voimiensa ja kykyjensä mukaan. Peliin on olemassa valmis pelilauta, mutta sellaisen voi halutessaan keksiä itse.

Materiaalia Vipinäpeliin

Vipinäpelin opas (PDF)

Vipinävuoripelilauta (PDF)

Kuntokortti (PDF)

Kunniakirja (PDF)

Tutustu myös näihin materiaaleihin

Kysy lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.