Turvallisuusohjeet

(päivitetty 10.5.2021)

Tällä sivulla on ajankohtainen tieto järjestötoimintaa koskevista turvallisuusohjeista. Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti ja tiedotamme muutoksista tällä sivulla.

Tällä hetkellä emme järjestä yli kuuden hengen tilaisuuksia sisä- tai ulkotiloissa. Linjaus on voimassa 31.5. saakka aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti.

3.5. alkaen järjestämme jonkin verran alle kuuden henkilön tapaamisia siten, että toimintaan osallistuvien on mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa. Näissä tapaamisissa maskin käyttö on välttämätöntä.

Kaikki tilaisuudet löytyvät tapahtumakalenterista.

Osa toiminnasta järjestetään edelleen turvallisuussyistä verkossa.

Ryhmätoiminnan osalta noudatamme järjestötoiminnassa seuraavia turvallisuusohjeita. Tarkastelemme ohjeiden riittävyyttä päivittäin ja päivitämme ohjeistusta viranomaisohjeiden muuttuessa.

• Voit osallistua tilaisuuksiimme ja toimintaamme vain täysin terveenä. Jos toteamme sinulla olevan flunssan oireita, ilmoitamme asiasta kotiin ja huolehdimme, että pääset turvallisesti kotiin.
  • Jos olet saanut viranomaisen määräämän karanteenipäätöksen, et voi osallistua toimintaan.
  • Suu-nenäsuojaimien käyttö on pakollista kaikessa vapaa-ajan toiminnassamme. Jaamme toimintaan osallistuville suu-nenäsuojaimet ja opastamme niiden käytössä.
  • Työntekijät ja vapaaehtoiset käyttävät myös suu-nenäsuojaimia tai visiirejä.
  • Kiinnitämme erityistä huomiota käsienpesuun ja käsidesin käyttöön.
  • Emme kättele tai halaile ketään ja tervehdimme toisiamme sanallisesti.
  • Huomioimme turvavälit.
  • Desinfioimme yhteistilat päivittäin.
  • Maksamme tasarahalla, koska emme käsittele vaihtorahaa.
  • Jos kuulut riskiryhmään, harkitse ryhmätoimintaan osallistumista tarkasti yhdessä läheisten ihmisten kanssa.

Henkilökunta antaa lisätietoja asiasta. Tervetuloa mukaan toimintaan!