Turvallisuusohjeet

(päivitetty 1.10.2021)

Tällä sivulla on ajankohtainen tieto järjestötoimintaa koskevista turvallisuusohjeista. Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti ja tiedotamme muutoksista tällä sivulla.

Järjestötoimintaa koskevat kokoontumisrajoitukset on purettu Etelä-Suomen aluehallintoviraston linjauksen mukaisesti 1.10.2021 alkaen.

Ryhmätoiminnan osalta noudatamme järjestötoiminnassa seuraavia turvallisuusohjeita. Päivitämme ohjeistusta viranomaisohjeiden muuttuessa.

• Voit osallistua tilaisuuksiimme ja toimintaamme vain täysin terveenä. Jos toteamme sinulla olevan flunssan oireita, ilmoitamme asiasta kotiin ja huolehdimme, että pääset turvallisesti kotiin.
  • Jos olet saanut viranomaisen määräämän karanteenipäätöksen, et voi osallistua toimintaan.
  • Suosittelemme vahvasti suu-nenäsuojaimien käyttöä kaikessa vapaa-ajan toiminnassamme, paitsi liikuntasuoritusten aikana.
  • Jaamme toimintaan osallistuville suu-nenäsuojaimet ja opastamme niiden käytössä.
  • Desinfioimme yhteistilat päivittäin.
  • Kiinnitämme erityistä huomiota käsienpesuun ja käsidesin käyttöön.
  • Emme kättele tai halaile ketään ja tervehdimme toisiamme sanallisesti.

Suosittelemme kaikille toimintaan osallistuville rokotesuojan ylläpitämistä oman ja muiden turvallisuuden lisäämiseksi.

Henkilökunta antaa lisätietoja asiasta. Tervetuloa mukaan toimintaan!